Betöltés...

ParkSide PHSA 20-Li B2 SOLO Vezeték nélküli, akkumulátoros sövényvágó, sövénynyíró, 58 cm vágóhosszúság (akku és töltő nélkül)

Ár: 29.990 Ft

- Lézervágott, minőségi kés alumínium vezetősínnel és ütközésvédővel - Kétkezes biztonsági kapcsoló - gyorsleállítás - Ergonomikus fogantyúk csúszásgátló markolattal - Fali felfüggesztés - helytakarékos tárolás - Stabil késvédő Rendeltetésszerű használat A készülék ház körüli sövények, bokrok és díszcserjék vágására és nyesésére szolgál. A készülék minden további, a jelen használati útmutatóban nem kifejezetten engedélyezett alkalmazása esetén kár keletkezhet a készülékben és komoly veszélyt jelenthet a felhasználó számára. A készülék nem alkalmas ipari használatra. Ipari alkalmazás esetén megszűnik a garancia. A készüléket felnőttek használhatják. 16 éven felüli fiatalkorúak csak felügyelet mellett használhatják a készüléket. A készüléket kezelő vagy felhasználó személy felel más személyeknek okozott balesetekért vagy tulajdonukon okozott károkért. A gyártó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból vagy helytelen kezelésből eredő károkért. A készülék a Parkside X 20 V Team sorozat része. A készüléket a PARKSIDE X 20 V Team sorozathoz tartozó akkumulátorokkal kell használni. Működés leírása Az akkumulátoros sövényvágó vágószerszáma egy lézervágott speciális acélból készült kiváló minőségű kés. Vágás közben a vágófogak lineárisan ide-oda mozognak. A késrúd csúcsán lévő ütközésvédő megakadályozza a kellemetlen visszaütést, ha a készülékkel falakba, kerítésekbe stb. ütközik. A felhasználó védelme érdekében a készülék kétkezes biztonsági kapcsolóval és gyorsleállító-fékező funkcióval rendelkezik. Ezen kívül a kézvédő véd az ágaktól és a gallyaktól. A kezelőelemek funkciója az alábbi leírásban található. Specifikációk: - Motorfeszültség (U): 20 V - Üresjárati fordulatszám (n0): 1300 min -1 - Működtetési idő (akkumulátor 4 Ah): max.45 perc * - Vágásihossz: kb. 510 mm - Kés hosszúsága: kb. 580 mm - Max. fogtávolság: kb.15mm - Súly: 2,67 kg (akkumulátorral együtt) - Hangnyomásszint (LpA): 75,1 dB (A), K pA=3 dB - Hangerőszint (LWA): garantált: 90 dB(A), mért: 87 dB(A); K WA= 2,53 dB Rezgés (ah): - Hátsómarkolat: 1,28 m/s2; K=1,5 m/s2 - Elülső markolat: 1,72 m/s2; K=1,5 m/s2 * A teljesen feltöltött akkumulátor tényleges működési ideje terhelés alatt függ a munkavégzés módjától és az igénybevételtől a vágás közben. Csomag tartalma: - 1 db ParkSide PHSA 20-Li B2 akkumulátoros sövényvágó - 1 db pengevédő - Többnyelvű használati útmutató Figyelem! A használathoz szükséges akkumulátort és töltőt az ajánlat nem tartalmazza, szükség esetén azt küldön kell megvásárolni hozzá! Letölthető használati utasítás

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "ParkSide PHSA 20-Li B2 SOLO Vezeték nélküli, akkumulátoros sövényvágó, sövénynyíró, 58 cm vágóhosszúság (akku és töltő nélkül)" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések