Betöltés...

Rezgő tapadókorong csempéhez és csempéhez akkumulátorral, 18 V, Red Technic RTAPW0010

Ár: 47.890 Ft

Névleges feszültség: 18V Rezgési frekvencia: 5000 - 12000 ford/perc Elnyelőerő: 50 kg Tapadókorong átmérője: 120 mm Sebességfokozatok száma: 6 Maximális munkaidő: 0,5 óra Akkumulátor kapacitása: 2 Ah Akkumulátor típusa: Lítium-ion Maximális töltési idő: ~1,5 óra A töltő tápfeszültsége: 230 V / 50 Hz A készülék súlya akkumulátorral: 1,8 kg Szett súlya: 3,19 kg

MŰSZAKI ADATOK Névleges feszültség: 18V Rezgési frekvencia: 5000 - 12000 ford/perc Elnyelőerő: 50 kg Tapadókorong átmérője: 120 mm Sebességfokozatok száma: 6 Maximális munkaidő: 0,5 óra Akkumulátor kapacitása: 2 Ah Akkumulátor típusa: Lítium-ion Maximális töltési idő: ~1,5 óra A töltő tápfeszültsége: 230 V / 50 Hz A készülék súlya akkumulátorral: 1,8 kg Szett súlya: 3,19 kg TARTALOM BEÁLLÍTÁSA RED TECHNIC tapadókorong 2x 18V 2000mAh akkumulátor (li-ion) 1x töltő Lengyel nyelvű használati útmutató Szállítási tok A TERMÉKRŐL Az RTAPW0010 tapadókorongot 18 V-os lítium akkumulátor táplálja , és beltéri és kültéri telepítésekhez is használható. Felváltja a hagyományos kézi működtetést, és segít elkerülni a ragasztó helytelen eloszlását okozó problémákat a csempe és a nagy méretű lapok alatt. A speciális forma és a dupla fogantyú lehetővé teszi a teher egyensúlyának fenntartását a csempe emelési és lerakási szakaszában, és jobban irányítja a készüléket. A fogantyú puha tapintású betétei ergonomikusan kényelmessé és biztonságossá teszik a fogantyút. Nagyon kompakt és könnyű, és lehetővé teszi a csempe tapadókoronggal történő elhelyezését (akár 50 kg -ig emelhető ), és a vibrációnak köszönhetően eltávolítja a maradék légbuborékokat, amelyek a ragasztó és a csempe közé beágyazva lehetséges repedések. A rezgés intenzitása a kapcsoló megnyomásával szabályozható. FUNKCIÓK Alkalmas fali csempékhez, kisméretű padlólapokhoz: padló- és falburkolólapok mozgatására és felszerelésére használják, jelentősen javítva a munka hatékonyságát Intelligens frekvenciavezérlés: többállású vezérlés Szuper adszorpciós kapacitás: szuper erős 50 kg adszorpciós kapacitás, könnyen ragasztható a csempék Egygombos rezgés, egyenletes erő: beállíthatja a rezgés frekvenciáját az elem méretének megfelelően, javíthatja a pozíciót és javíthatja a hatékonyságot Az akkumulátor élettartama: beépített 2000 mAh lítium-ion akkumulátor Egykezes kezelés: a stabil és biztonságos működés megkönnyíti a munkát, alkalmas mérnöki csapatok számára, és otthoni használatra is Rugós zárszerkezet kialakítása: kényelmes és könnyed A REZGÉSERŐSSÉG BEÁLLÍTÁSA A RED TECHNIC vibrációs tapadókorongnak köszönhetően minden bizonnyal könnyebb lesz a munkánk, és biztosak leszünk abban, hogy a lapjaink korrekciók nélkül, egyenletesen helyezkednek el. A 6 fokozatú sebességszabályzó funkció még egyszerűbbé teszi a készülék teljesítményének beállítását. A szilárd, biztonságos fogantyú teljes ellenőrzést biztosít a munkája felett.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Rezgő tapadókorong csempéhez és csempéhez akkumulátorral, 18 V, Red Technic RTAPW0010" című hirdetést látja. (fent)