Betöltés...

Mini ágvágó láncfűrész, hosszabbító karral és 2 db akkumulátorral, CH-2346

Ár: 48.390 Ft

Mini Ágvágó Láncfűrész, Hosszabbító Karral és 2 db Akkumulátorral - CH-2346 - MS-088

A CH-2346 - MS-088-as mini ágvágó láncfűrész ideális választás vékonyabb fák kivágásához, tűzifaaprításhoz, fametszéshez és kerti munkákhoz. Kompakt és könnyű kialakítása lehetővé teszi, hogy egyszerűen és hatékonyan végezhesd el a metszési feladatokat, miközben kényelmes és biztonságos fogást biztosít a csúszásmentes ergonomikus markolat.

A kis súlyú és könnyen kezelhető láncfűrészt egy kézzel is könnyedén használhatod. Emellett a hosszabbító karral még a magasabb ágakat is könnyen elérheted vele, így nem kell emelkedőre vagy létrára másznod a munkavégzéshez.

Az ágvágó gyors és precíz vágást tesz lehetővé, és a dupla akkumulátorral hosszabb munkaidőt biztosít a feladatokhoz. A gyorszáras kialakításnak köszönhetően könnyen cserélheted az akkumulátort vagy tisztíthatod a fűrészt.

Főbb Jellemzők:

Mini láncfűrész
Hosszabbító karral
2 db akkumulátorral (48V max. 1,5 Ah lithium)
Gyors és precíz ágvágást tesz lehetővé
Akár a magasabb pontokhoz is könnyedén elérhetsz vele
Gyorszárral felszerelt
A csomag tartalma: csillagcsavarhúzó, imbuszkulcs, fenőkő, olaj, gyertyakulcsok
Hálózati töltő hossza: 65 cm
Hosszabbító kar mérete: min. 120x10x11 cm, max. 240x10x11 cm

A CH-2346 - MS-088-as mini ágvágó láncfűrész könnyedén kezelhető és sokoldalúan alkalmazható eszköz, amely segítségével gyorsan és hatékonyan végezheted el a kerti munkákat és ágak vágását.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Kerti szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Mini ágvágó láncfűrész, hosszabbító karral és 2 db akkumulátorral, CH-2346" című hirdetést látja. (fent)