Betöltés...

Haina HA-6422 Gömbcsukló Kinyomó És Cserélő 5 Részes

Ár: 18.990 Ft

Haina HA-6422 Gömbcsukló Kinyomó és Cserélő 5 Részes - Termékleírás

A Haina HA-6422 Gömbcsukló Kinyomó és Cserélő készlet ideális választás minden olyan feladathoz, ahol gömbcsuklókat, kinyomókat vagy más járműalkatrészeket kell cserélni vagy karbantartani. Az öt különféle részből álló készlet minden eszközt tartalmaz, amire szükséged lehet a gömbcsuklók és más alkatrészek hatékony cseréjéhez.

Főbb Jellemzők:

Különféle Méretek és Formák: A készletben található öt különböző eszköz lehetővé teszi a különféle méretű és formájú gömbcsuklók és más alkatrészek hatékony kezelését.

Robusztus és Tartós Kivitelezés: Mindegyik eszköz erős és tartós anyagból készült, így hosszú távon is megbízható teljesítményt nyújtanak.

Könnyű Használat: Az ergonomikus kialakítás és a praktikus fogantyúk lehetővé teszik a könnyű és kényelmes használatot minden munkakörnyezetben.

Sokoldalú Felhasználás: A készlet ideális választás autószerelők, garázsok, műhelyek vagy akár otthoni barkácsolók számára, akik széles körű járműalkatrész-csere vagy karbantartási feladatokkal foglalkoznak.

A Csomag Tartalma:

1x Pitman Kar / Vonóhorog Vége Kinyomó
1x Tie Rod / Belső Csapágy Verseny Kinyomó
1x Pitman Kar Kinyomó
1x Gömbcsukló Elkülönítő
1x Gömbcsukló / Vonóhorog Vége Cserélő
1x Kényelmes Hordtáska a Szerszámok Tárolásához
A Haina HA-6422 Gömbcsukló Kinyomó és Cserélő készlettel könnyedén és hatékonyan végezheted el az autószerelési vagy más járműkarbantartási feladataidat. Legyen szó autók, teherautók vagy más járművek karbantartásáról, ez a készlet mindent tartalmaz, amire szükséged lehet a gömbcsuklók és más alkatrészek cseréjéhez és karbantartásához.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Haina HA-6422 Gömbcsukló Kinyomó És Cserélő 5 Részes " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: