Betöltés...

LED kijelzős átfolyós vízmelegítő fali csatlakozóval, 3 kW teljesítménnyel

Ár: 8.490 Ft










LED kijelzős átfolyós vízmelegítő fali csatlakozással, 3 kW teljesítménnyel



✔ Forgatható, így egy vagy kétmedencés mosogatókhoz is ideális
✔ Másodpercek alatt 60°C-os vizet érhetsz el a használatával
✔ Beépített LED kijelző jelzi a működést
✔ Gyors megoldást nyújt ahol nem adott a melegvíz ellátás
✔ Fali vízcsatlakozással


A vízmelegítő csaptelep gyors és költséghatékony megoldást nyújthat olyan helyiségekben, garázsban, raktárban, nyaralóban, ahol nem biztosított a melegvíz ellátás. A szabályozókarral állíthatjuk a víz hőmérsékletét. A készülék átfolyás közben melegíti fel a vizet, amelyben akár 60°C-os hőmérséklet is beállítható. Így könnyedén kiválthatod egy bojler beszerelését vagy a gáz hozzáférés bekötését. Ezt egyszerűen megteheted, nem igényel szakembert, a csap helyére kell szerelni, ezután már csak egy konnektorra van szükséged, amelyhez csatlakoztathatod a vízmelegítőt. Ideális választás lehet garázsban, hétvégi házakban, nyaralóban, fészerben, nyári konyhákban, de akár a konyhában vagy a fürdőszobában is alkalmazhatod.  


Főbb jellemzők:



Teljesítménye: 3kW
Vízfelfűtés: 1,5-2L/perc
A kábel hossza: kb 100 cm
360°-ban elforgatható
Fali csatlakozással


Figyelem!


A termék beszerelését minden esetben képzett szakember végezheti, ügyelve a megfelelő nyomás biztosítására, szükség esetén nyomáscsökkentő alkalmazásával. Granciális igényt kizárólag a szakszerű üzembe helyezést igazoló számla felmutatásával áll módunkban elfogadni. A szakszerűtlen üzembe helyezésből adódó károkért nem áll módunkban felelősséget vállalni.



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.23
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "LED kijelzős átfolyós vízmelegítő fali csatlakozóval, 3 kW teljesítménnyel" című hirdetést látja. (fent)