Betöltés...

Greenworks G40B4 40V Akkumulátor 4000mAh

Ár: 64.970 Ft

A Greenworks G40B4 40 V-os 4Ah akkumulátor a akkumulátoros gépek összes biztonsági előnyét kínálja, kábelek és benzin nélkül.
A Greenworks G40B4 terméke egy nagy teljesítményű 40 V-os 4Ah lítium-ion akkumulátor. Kábelek és benzin nélkül, nagyobb biztonságot és szabadságot nyújt a kertben. A legújabb lítium-ion akkumulátoros technológiát és beépített LED-es kijelzőt használ, amely egyértelműen mutatja a töltöttség szintjét és hogy mikor szükséges újratöltés. Minden 40 V-os kerti és kézi szerszámmal kompatibilis a teljes körű kényelem érdekében.
A 4Ah akkumulátor 144 wattóra fogyasztással tökéletes választás minden kerti munkához. A legújabb lítium-ion technológiának köszönhetően az akkumulátor gyors töltést, optimális teljesítményt és hosszú üzemidőt kínál, és magától nem merül le.
Mit is jelent az Ah? Az Ah az amperóra rövidítése. Minél nagyobb az Ah értéke, annál hosszabb ideig bírja a termék akkumulátora.
A Greenworks 40 V-os család tagjaként, az akkumulátor számos különféle szerszámmal használható a fűnyíróktól kezdve, a sövényvágókon és láncfűrészeken át egészen a lombfújó és -szívókig. 

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Akkumlátor töltők
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Greenworks G40B4 40V Akkumulátor 4000mAh" című hirdetést látja. (fent)