Betöltés...

Greenworks G24HG Akkumulátoros Hőlégfúvó (Akku és töltő nélkül)

Ár: 30.960 Ft

Erős hőlégfúvó 3 fúvócsővel Ideális a legtöbb barkács- és kézműves munkához, fólia zsugorításához és fa szárításához, kampós fúvókával a műanyag csövek hajlításához, lapos fúvókával a vinil eltávolításához és a festék eltávolításához, valamint redukciós fúvókával a precíz munkavégzéshez.Gyors felfűtésA Greenworks G24HG gyorsan felmelegszik mindössze 9 másodperc alatt - két állítható beállítással, amelyek növelik és csökkentik a ventilátor sebességét, valamint LED-es világítással a sötét helyiségekben való munkavégzéshez.Három cserélhető fúvócsőEgyszerűen csatlakoztassa a lapos fúvókát a sarokba és a nehéz szögekbe irányuló hőkezeléshez, a kampós fúvókát a műanyag csövek hajlításához vagy a redukciós fúvókát a festék eltávolításához az ajtókról vagy fémről.Használható minden Greenworks 24V-os akkumulátorralEz egy speciális "csak szerszám" csomag, amely akkumulátor nélkül kerül kiszállításra, így ha már rendelkezik egy Greenworks 24V-os szerszámmal, akkor ugyanazt az akkumulátort használhatja, hogy helyet takarítson meg, csökkentse a költségeket és csökkentse a hulladékot.

Műszaki adatok:
Az üzemi hőmérséklet eléréséhez szükséges idő kb.: 9 másodpercMax. hőmérséklet: 580 CelsiusMotor típus: kefésTeljesítmény: 24VLégsebesség: 6 CFMAz akkumulátor és a töltő nem része a csomagnak! 

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Greenworks G24HG Akkumulátoros Hőlégfúvó (Akku és töltő nélkül)" című hirdetést látja. (fent)