Betöltés...

Hordozható benzinmotoros áramfejlesztő, aggregátor, generátor

Ár: 196.190 Ft

Hordozható benzinmotoros áramfejlesztő, aggregátor, generátor
Olyan aggregátort kerestél, amit használhatsz kempingezéshez, sátorozáskor, házfelújításnál, kerti munkákhoz, lakókocsiban, hajódon, nyaralódban, ahol még nincs kiépítve az elektromos hálózat, vagy tartalék áramforrásként vihar, szélvihar utáni áramkimaradáskor?
Megtaláltad!Ideális bármilyen szabadtéri tevékenységhez, ha elegendő energiára van szükséged, főzőlaphoz, rádióhoz, világításhoz, kerti sütögetéshez, hűtőszekrényhez, egyéb akkus készülékek töltéséhez, de akár szivattyú áramellátására is egyaránt.
A led kijelzőjén figyelmeztet az olajhiányra és a túlterhelésre, az üzemanyagtartálya pedig 15 literes, hogy hosszan tudd használni.
Beépített feszültségszabályozóval rendelkezik, így mennyiben terhelést észlel a használat során, szabályozza a fordulatszámot, ezzel elősegítve az optimális működést.
Kisméretű, könnyű és kompakt kiszerelésű, ezért bátran használhatod bárhol, bármikor.
TulajdonságokTípusa: DM8500WWFeszültség: 230 VFrekvencia: 50 HzMaximális teljesítmény: 2800 WOlajszint érzékelőÜzemanyag: benzinÜzemanyagtartály: 15 lÜzemanyagszint-érzékelőBeépített feszültségszabályozóSúly: 40kgMotor típusa: NégyüteműTeljesítmény: 7 LE12V-os csatlakozóHordozható

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Áramátalakítók, áramfejlesztők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 55 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Hordozható benzinmotoros áramfejlesztő, aggregátor, generátor" című hirdetést látja. (fent)