Betöltés...

Steinel NEO3 Ragasztópisztoly

Ár: 30.650 Ft

Ragasztópisztoly NEO3 típus

Alkalmazási területek: NEO3 típusú akkumulátoros ragasztópisztoly Litium-ion akkumulátorral üzemel. Ideális univerzális ragasztó : javításhoz, dekoráláshoz és barkácsoláshoz. Alkalmas: papír, keménypapír, parafa, fa, bőr, textíliák, műanyag, kerámia, műanyaghab, csempe ragasztására. Előnyök: kábel nélkül szabadon alkalmazható, egyszerű a használata, könnyen kezelhető, 15 mp alatt üzemkész, 2 perc alatt tartós ragasztást eredményez, nem szárad be a ragasztó, mint a tubusnál, vagy dobozban, nincs elfolyási, vagy kifolyási veszteség két alkalmazás között, a ragasztó nem gyúlékony, oldószer- és oldószerszag mentes, takarékos, mert csak annyit használunk el, amennyire szükség van, jól adagolható, nincs felesleges, később nem használható a maradék.

Műszaki paraméterek: Hálózati feszültség: Töltő 230-240 V. Az akkumulátor töltési ideje: 90 %-ra 1,5 óra, 100 %-ra 2 óra. A készülék mérete: 14x6x18cm Készülék súlya: 26 dkg Felfűtési idő: 15mp. Az akkumulátor kisülési ideje: kb. 45 perc (folyamatos használat esetén).

Ragasztópatron: átmérő 7 mm

Ajánlott: Ragasztópálca kristály 7 mm 60 gr

Felolvasztási hőmérséklet: kb. 190 Celsius fok (elektronikusan szabályozott).

Alkalmazási útmutató: Ez az elektromos eszköz csak a háztartásban előforduló barkács-anyagok és modellalkatrészek oldószermentes ragasztásának céljára használható. Mind az akkumlátor töltése, mind a készülék alkalmazása elővigyázatosságot igényel, tehát a munkavédelmi szabályokat szigorúan be kell tartani! Ez a termék megfelel a 06/95/EG alacsony feszültségre vonatkozó és a 04/108/EG EMV irányelvnek, a használt elektromos és elektronikus készülékekre vonatkozó 02/96/EG és 02/96/EG RoHS-irányelvnek, a veszélyes anyagok korlátozása tekintetében.





Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Steinel NEO3 Ragasztópisztoly" című hirdetést látja. (fent)