Betöltés...

2 az 1-ben leszúrható, falra szerelhető napelemes, színváltós lámpa - beépített fényérzékelővel, energiatakarékos megoldás (BBL)

Ár: 7.990 Ft

Világítsd ki kertedet ezzel a praktikus, földbe szúrható vagy falra szerelhető napelemes, színváltós kerti lámpával! Szereld fel a kerted ilyen dizájnos kerti lámpákkal, amelyek napközben a nap energiáját felhasználva feltöltődnek, hogy sötétedés után kivilágítsák az udvarodat. A napelemes lámpák fő előnye, hogy vezetékek nélkül működnek, nem kell hálózathoz csatlakoztatni, így kerted bármely részére elhelyezheted őket. Összeszerelni is roppant egyszerű, a részeket csak szimplán össze kell pattintanod, majd földbe szúrhatod oda, ahová kedved tartja. A lámpa fényérzékelős, azaz magától bekapcsol sötétedés után, majd lekapcsol pirkadatkor. Főbb jellemzők: Kerti világítás 1 db színváltós lámpa a csomagban Napelemes működés Energiatakarékos megoldás 3 világítási mód Leszúrható vagy falra szerelhető (tartozákok a csomagban) Beépített fényérzékelővel Nem kell hálózathoz csatlakoztatni Könnyen összeszerelhető Műanyag burkolat

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Kerti szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "2 az 1-ben leszúrható, falra szerelhető napelemes, színváltós lámpa - beépített fényérzékelővel, energiatakarékos megoldás (BBL)" című hirdetést látja. (fent)