Betöltés...

Flexibilis csíptethető-, és állítható 2 karos LED növénynevelő lámpa - 3 világítási móddal, 9 állítható fényerősséggel (BB-19241)

Ár: 7.990 Ft

A LED-es növénynevelő lámpa  támogatja a fotoszintézist , aminek köszönhetően hatékonyabbá válik a növények növekedése és táplálkozása. Használata lehetővé teszi az Ön által termesztett növények és megfelelő fejlődését,  beleértve a kis palántákat és dugványokat, valamint a kifejlett növényeket. A növények növekedésére szolgáló LED lámpa két hullámhosszú fényt kibocsátó izzóval van felszerelve. Vannak 630 nm-es (piros fény) és 470 nm-es (kék fényű) LED-ek és fénykombinációk (piros + kék = lila). Ez a technológia a növény növekedésének, rügyezésének és virágzásának minden szakaszát érinti.  A lámpa sikeresen használható  szobanövények  (különösen azok, amelyeknek korlátozott a napfény),  hidroponikus növények, valamint üvegházban termesztett növények megvilágítására. Nemcsak a házi virágokat, hanem fűszernövényeket és zöldségeket is megvilágíthat vele. Amatőröknek és profiknak egyaránt tökéletes lesz. Nemcsak a szobanövényeket hanem fűszernövényeket és a zöldségeket is megvilágíthatod vele. 3 világítási mód: 630 nm (piros fény, amely serkenti a mag fejlődését, virágzását és termését, ami jelentősen javítja a betakarítás minőségét) 470 nm (kék fény, amelyet a növények nagy abszorpciója jellemez, ennek köszönhetően gyorsabban nőnek a levelek és a szárak, ami a növény tömegének növekedését jelenti) Kiegészítő lehetőség két lámpa kombinációjával ( piros + kék, amely minden növénytípushoz alkalmas. A legtermészetesebb napfényre és sugárzásra hasonlít). A lámpa be- és kikapcsolása egyszerű - erre van egy speciális kapcsoló. világítás intenzitás beállítása a fény színének megváltoztatása időzítő (3 óra, 9 óra, 12 óra) be ki Műszaki adatok: időzítő: 3, 9 és 12 óra LED-ek száma: 40 izzó teljesítménye: 5V tápellátás: USB vízálló: IP54 rugalmas karok: igen színt bocsát ki: piros és kék LED típusa: piros - 630 nm, kék - 470 nm Teljesítmény: 20W 2 világító panel dőlésszög: akár 180 fok világítási erősség állítás: igen, 9 fokozat méretei: 68 x 12 x 7 cm súlya: 280 g súlya csomagolással együtt: 488 g Videó a termékről: https://www.youtube.com/watch?v=ke8L00sl5lU

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Kerti szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Flexibilis csíptethető-, és állítható 2 karos LED növénynevelő lámpa - 3 világítási móddal, 9 állítható fényerősséggel (BB-19241)" című hirdetést látja. (fent)