Betöltés...

Flinke YY-GCJ100 akkumulátoros fűkasza teleszkópos nyéllel, cserélhető vágófejekkel, alacsony zajszinttel és 24 V Li-ion akkumulátorral - zöld (BBV)

Ár: 31.990 Ft

Ha szereted az udvarodat gondozni, de a fűnyírás nem az erősséged, akkor ne habozz tovább! Az YY-GCJ100 modellű professzionális akkumulátoros fűkasza a legjobb választás a fűnyírásra. Ezzel a géppel könnyedén megszabadíthatod a nehezen elérhető helyeket is a gyomtól, és szépen, pontosan vághatod a füvet. Az akkumulátoros fűkasza nagy előnye, hogy vezeték nélkül működtethető, így szabadon mozoghatsz az udvaron anélkül, hogy aggódnod kellene a kábelek miatt. Az éles kés és az állítható hosszúság pedig segít abban, hogy még a kevésbé gyakorlott kertészek is magabiztosan használják a fűkaszát. A YY-GCJ100 modell rendelkezik a legújabb Lithium technológiával, és egy erős 24V Lithium akkumulátorral, amely hosszú ideig képes folyamatosan teljesíteni a munkát. Az akkumulátor nem csak kábel elakadás nélküli használatot biztosít, de hosszú élettartamot is garantál. Az állítható fogantyú és a teleszkópos nyél lehetővé teszi, hogy a fűkaszát a saját magad igényeihez állítsd, így a legkényelmesebben dolgozhatsz. A zajszint is alacsony, mindössze 92 dB , így kellemesebbé teszi a munkádat. A fűkasza csomagja tartalmaz egy akkumulátort, fogantyút, töltőt, vágótárcsát, vágókést és 5 db műanyag vágókés szerelő szerszámot. Mindezeknek köszönhetően a fűnyírás mostantól nem csak egyszerűbb, hanem sokkal élvezetesebb is lesz! Műszaki adatok: Modell: YY-GCJ100 Tápforrás: Akkumulátoros Felvett teljesítmény: 24 V Vágási szélesség: 150 mm Szélező funkció Szélvezető Akkumulátor típus: Li-Ion Akku mellékelve: igen Fordulatszám: 18000 RPM Állítható fogantyú: Igen Teleszkópos nyél: Igen Zajszint: 92 dB(A)

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Kerti szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Flinke YY-GCJ100 akkumulátoros fűkasza teleszkópos nyéllel, cserélhető vágófejekkel, alacsony zajszinttel és 24 V Li-ion akkumulátorral - zöld (BBV)" című hirdetést látja. (fent)