Betöltés...

Házi vízmű búvárszivattyúval IBO 3 SDM33 / 200l - RTS

Ár: 296.704 Ft

Az IBO 3 SDM33 / 200l búvárszivattyúval ellátott házi vízmű ivóvíz és használati víz szivattyúzására szolgál. Az IBO 3 SDM33 búvárszivattyú gyakorlati haszna elsősorban abban rejlik, hogy 8 m-nél nagyobb mélységből is szivattyúzható vele.
Az IBO 3 SDM33 / 200l búvárszivattyú úszó járókerekekkel rendelkezik, és így fokozottan ellenáll a homokkal vagy más, a vízben található koptató anyagokkal szemben.
Az RTS jelzéssel ellátott búvárszivattyú a következőt jelenti: Homokállóság = homokálló.
Az IBO 3 SDM33 búvárszivattyúval ellátott házi vízmű alkalmas családi házak, nyaralók, nyaralók, iskolák és mezőgazdasági létesítmények vízellátó rendszereinek létesítésére, valamint permetezési és kerti öntözési víz ellátására.
Mivel az ebben a házi vízműben használt búvárszivattyú úszó járókerekekkel rendelkezik, friss/új kutakban és fúrásokban is használható, mivel megnövelt homok vagy egyéb koptatóanyag tartalmú vizet is képes beszívni és szivattyúzni, ami általában frissen találták / még mindig találnak új kutakat.
Kérjük, vegye figyelembe a kapcsolódó termékeket. Minden házi vízműben vannak olyan termékek, amelyeket a leggyakrabban használnak, és amelyekre szükség lehet. Választáskor természetesen megtekintheti széles kínálatunk többi termékét is, és megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbbet.
A házi vízmű IBO 3 SDM33 / 200l búvárszivattyúval - előnye a készletben használt hidrofor tartály. Ez egy 200 literes, függőlegesen fekvő hidrofor tartály, nyomásmérővel. Nem kell döntenie, hogy függőleges vagy vízszintes hidrofor tartályt válasszon.
Házi vízmű IBO 3 SDM33 /200l búvárszivattyúval a következőket tartalmazza:

szivattyú IBO 3 SDM33
függőleges hidrofor tartály 200L manométerrel
nyomáskapcsoló PC-2
közcsavar kicsinyített 5/4" x 1"
visszacsapó szelep 1"
csatlakozó tömlő 80 cm
átmeneti darab külső menettel 32x1"
átmeneti darab belső menettel 32x1"
gömbcsap MF, M 1"

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) " Házi vízmű búvárszivattyúval IBO 3 SDM33 / 200l - RTS " című hirdetést látja. (fent)