Betöltés...

Einhell E-Case M Rendszerkoffer

Ár: 34.560 Ft

Az Einhell E-Case M az Einhell moduláris E-Case rendszerének tagja. A táska ideális gépek és szerszámok tárolására és szállítására. Az egymásra helyezett tokok összekapcsolására szolgáló praktikus zárrendszer szisztematikus rendet biztosít a tárolás során, és biztonságos szállítást tesz lehetővé. A tok polipropilénből készült, így nagy merevséggel, hő- és ütésállósággal rendelkezik. A 25 cm-es belső magasságának köszönhetően az E-Case M alkalmas nagy Einhell termékek, például kézi körfűrészek, rotációs kalapácsok vagy akkumulátoros gyaluk tárolására. Emellett a táska intelligens kialakításának köszönhetően fröccsenésálló. Az összecsukható és ergonomikus fogantyú optimális viselési kényelmet biztosít, például a csomagtartóból való kivételkor. Az E-Case M táska felszerelhető lakattal a lopás elleni védelem érdekében. A csomag tartozéka egy kivehető betét is a kéziszerszámok számára, valamint matricák a címkézéshez, hogy mindig tudja, mi van a táskában.

Jellemzők:
Az Einhell moduláris E-Case rendszerének tagjaRendszertáska gépek és szerszámok tárolásához/szállításáhozZárrendszer az egymásra helyezett tokok biztonságos összekapcsolásáhozAz egymásra helyezett tokok egyszerű tárolása és szállításaRobusztus konstrukció 90 kg-ig terjedő terheléshez25 cm-es belső magasság optimális a nagy Einhell termékekhezÖsszecsukható, ergonomikus fogantyú a kényelmes hordozáshozKönnyű használat: Az egymásra helyezett ládák kinyithatókHőálló és ütésállóKiváló minőségű polipropilénből készültFröccsenésálló kialakításLopásgátlóként lakattal is felszerelhetőTartalmaz 1x betétet kéziszerszámok számáraTartalmaz matricákat a címkézéshezMűszaki adatok:
Belső magasság: 250 mmKülső magasság: 295 mmBelső hosszúság: 280 mmKülső hosszúság: 330 mmBelső szélesség: 420 mmKülső szélesség: 444 mmMaximális teherbírás: 90 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Einhell E-Case M Rendszerkoffer" című hirdetést látja. (fent)