Betöltés...

5 db dinoszaurusz készlet gyerekeknek, csavarhúzó játékok, 10419

Ár: 19.976 Ft

5 db dinoszaurusz készlet gyerekeknek, csavarhúzó játékok, 10419

Mostantól lépésről lépésre összeszerelhetik a dinoszauruszokat. Játék közben gyermeke gyakorolja a precizitást, a kézügyességet és a logikus gondolkodást. A csavarok becsavarásával a kisgyermek gyakorolja a kezét, ami felkészíti a jövőbeni írástanulásra és fejleszti az ügyességét.

A készletben 5 dinoszaurusz található: Triceratops, Tyrannosaurus REX, Parasaurolophus, Mosasaurusz, Stygimoloch, amelyek először mindegyike összevissza, az oldalán van. Egy csavarhúzóval összeállíthatod a dinoszauruszokat, és megcsodálhatod a kinézetüket. Gyermeke különböző játékforgatókönyveket hozhat létre, és létrehozhatja saját dinoszauruszparkját.

A bemutatott készlet tanúsítottan kiváló minőségű műanyagból készült, amely lehetővé teszi gyermeke számára, hogy nagyon jól és mindenekelőtt biztonságosan szórakozzon.

A készletet 3 évesnél idősebb gyermekek számára terveztük és ajánljuk. A fúró két 1,5 V-os AAA elemmel működik (nem tartozék), CE tanúsítvánnyal rendelkezik és megfelel az EN 71 szabványnak. Karton dobozban van csomagolva, így tökéletes ajándék a gyermek számára.

A dinoszauruszok méretei körülbelül 20 x 8 x 16 centiméter, a csavarhúzó pedig 12 cm hosszú.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "5 db dinoszaurusz készlet gyerekeknek, csavarhúzó játékok, 10419" című hirdetést látja. (fent)