Betöltés...

DeWalt DCF923N Akkumulátoros ütvecsavarozó (Akku és töltő nélkül)

Ár: 83.750 Ft

A DeWalt DCF923N-XJ 18V XR kefe nélküli 3/8"-os kompakt ütvecsavarozó egy kicsi és könnyű gép, amely akár 366 Nm rögzítési nyomaték leadására is képes.
Ez biztosítja, hogy a legszorosabb csavarok is minimális felhajtással eltávolíthatók.
Kompakt kialakítása lehetővé teszi még a legszűkebb helyeken is használható, 3/8”-os négyzet alakú, gyűrűs hajtása pedig gyors foglalatcserét tesz lehetővé.
A csavarkulcs változtatható kioldója teljes és pontos vezérlést tesz lehetővé, a kefe nélküli motor pedig folyamatosan verhetetlen teljesítményt biztosít.

Kényelmes és ergonomikus gumi markolat a maximális irányíthatóságértKicsi és kompakt kialakítás a könnyű manőverezésértVáltoztatható kioldó sebességszabályozás3/8” Négyzet alakú meghajtás gyűrűvel, amely lehetővé teszi a gyors aljzatcserétA beépített LED lámpa késleltetéssel javítja a láthatóságot, és lehetővé teszi a felhasználók számára a fényerő kiválasztását a környezetnek megfelelőenIdeális professzionális felhasználók számára

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "DeWalt DCF923N Akkumulátoros ütvecsavarozó (Akku és töltő nélkül)" című hirdetést látja. (fent)