Betöltés...

WIHA 45734 XXL Szerszámos láda készlet

Ár: 571.360 Ft

A villanyszerelők különféle szerszámokat igényelnek a legkülönfélébb helyeken.
Számos szerszámkoffer nem nyújt kellő stabilitást, és gyakran csak nagy ráfordítással lehet minden szükséges szerszámot rendezetten elhelyezni.
Ezzel szemben a Wiha XXL 4 electric szerszámkoffer széles körű szerszámkínálattal, kellő tárolási hellyel és maximális robusztussággal rendelkezik.
Az extra nagy méretű kerekeknek köszönhetően a koffert egyenetlen terepen vagy lépcsőkön át is könnyedén maga után húzhatja.
A kihajtható lábak révén a koffer csúszásmentes fellépőként is szolgál. Megemelt helyzete miatt pedig kényelmesen, a hátát kímélő módon veheti ki a szerszámokat belőle.
A V alakú horonynak és a fedélen található skálájának köszönhetően pedig könnyebb lesz például egy kábelcsatornát méretre fűrészelni a helyszínen.
Az XXL 4 electric bő felszereltsége révén minden alkalmazáshoz karnyújtásnyira áll a megfelelő szerszám.
Az ergonomikus csavarhúzók, az innovatív fogómegoldások, a mobil csavarhúzó és a gyors szervizeléshez használható slimVario® bitkészlet és sok más szerszám érezhetően megkönnyíti a mindennapi munkát.
Ennek során a teljesen szigetelt szerszámok megvédik a felhasználót a feszültség alatt álló alkatrészeken dolgozik.
Az izmokat és az inakat pedig a Wiha ergonomikus kéziszerszám koncepciója kifejezetten védi, különösen a folyamatos munkavégzés során.
A robusztus polipropilén műanyagból gyártott koffer olyan gázrugókkal van ellátva, melyek különböző helyzetben tartják a fedelet, és megakadályozzák az ujjaknak a fedél véletlenszerű bezárása miatti becsípődését.

A készlet részei:
1x slimVario® csavarhúzó készlet vegyes 19 részes, összehajtható táskával1x SoftFinish electric slimFix csavarhúzó készlet Lapos, Phillips, PlusMinus/Pozidriv 6 részes1x Longlife villanyszerelő szegmenses mérőléc 2 m metrikus, 10 tagos 15 mm1x Villanyszerelő vízmérték 40 cm1x Feszültség- és folytonosság vizsgáló, 12–1 000 V AC, CAT IV 2x AAA elemmel1x PocketMax® electric csavarhúzó bittárral vegyes, 4 slimBittel1x XLSelector Standard bitkészlet vegyes 31 részes 1/4" C6,3 1x Villanyszerelő kalapács 300 g-os kalapácsfejj 283 mm1x Csupaszító multitool kerek kábelekhez 125 mm, 5" 1x Industrial electric fogókészlet Egytemes, telefon- és oldalcsípő fogó, 3 részes1x Industrial electric kábelvágó be- és kikapcsolható nyitórugóval 210 mm, 8 1/4"1x L-kulcs készlet ProStar tartóban hatlapú gömbfejű matt krómozású 9 részes1x XXL III szerszámkoffer üres

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "WIHA 45734 XXL Szerszámos láda készlet" című hirdetést látja. (fent)