Betöltés...

NWS 137-49-VDE-200 200mm Oldalcsípőfogó

Ár: 14.890 Ft

A villanyszerelők mindennap számítanak a szerszámaikra. Az elektromosság mindig potenciális veszélyforrás. Akár kábeleket vágnak méretre, akár konnektorokat szerelnek, akár kapcsolószekrényeket konfigurálnak, olyan szerszámokra van szükségük, amelyekre feltétlenül számíthatnak. Amikor egy villanyszerelő az NWS által gyártott VDE szerszámkészletet vesz a kezébe, akkor olyan minőségi szerszámokat tart kezében, amelyeket szigorú teszteknek vetettek alá, hogy a villanyszerelési munkák gyakorlati, gyakorlati alkalmazása során is használhatóak legyenek.

A 49 VDE sorozat fogóit a VDE, az Elektromos, Elektronikus és Informatikai Technológiák Szövetsége rendszeresen ellenőrzi, hogy biztosítsa a "feszültség alatt álló" elektromos alkatrészeken végzett munka során megkövetelt nagyon magas szintű biztonsági előírásokat. A hosszabb ideig tartó, feszültségmentes, koncentrált munkavégzés érdekében a markolatok egyrészt a SoftGripp hüvelyeknek köszönhetően csúszásmentesek és biztonságosak, másrészt az ergonomikusan kialakított puha zónáknak köszönhetően jól illeszkednek a kézbe. Maguk a fogók kovácsolt szerszámacélból, speciális szerszámacélból vagy króm-vanádium acélból készülnek, és olajban edzettek. A vágószerszámok vágóélei indukciósan edzettek, hogy képesek legyenek megbirkózni az ipari és kézműves szakemberek igényeivel.

Jellemzők:
Induktívan edzett vágóélekPrecíziós vágóél zongorahúrhoz (D2 minőség)Optimális erőátvitel optimális tőkeáttétellel a könnyű és fáradságmentes munkavégzéshezFogantyúk ergonomikusan formázott SoftGripp többkomponensű biztonsági hüvelyekkel a DIN EN/IEC 60900 szabvány szerintSoftGripp fogantyúk SystemSocket-vel az opcionálisan kapható tartozékok, pl. a könnyen rögzíthető SystemClip leesés elleni védelemhez.Speciális szerszámacélból készült, kovácsolt, olajban edzettMűszaki adatok:
Hosszúság: 200 mmKözepesen kemény drót (750 N / mm²) szög, drótszög vágási kapacitás: Ø 4 mmKemény drót (1800 N / mm²) drótkötél szál, acélkötél vágási kapacitás: Ø 2,8 mmZongorahúr (2300 N / mm²) Tavaszi acélhuzal vágási kapacitás: Ø 2,5 mm DIN-szabványok - Nemzeti, európai és világszintű: DIN ISO 5749Vágóél keménysége: 61 - 63 HRC

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "NWS 137-49-VDE-200 200mm Oldalcsípőfogó" című hirdetést látja. (fent)