Betöltés...

Eurotec EUROTEC3100.1 Piszkos vízpumpa (WC, gödör) turbinával és úszóval, rozsdamentes acélból, 2750W + 40m 2 "tömlő

Ár: 70.859 Ft


A piszkos vízszivattyúkat részecskevíz szivattyúzására használják a szeptikus tartályokból az elárasztott pincékbe. A piszkosvíz-szivattyú működési mechanizmusa kissé eltér a merülő szivattyúétól, mivel belső aprítóval van felszerelve, amely lehetővé teszi a nagyobb részecskék felszívódását. A parti vagy homokos medencékben is ajánlott porszívózni. A szennyvízszivattyú állomás ideális olyan épületekben is, ahol a WC-k nem csatlakoztathatók a csatornarendszerhez, így a szivattyú csatlakoztathatja a vizet a külső szennyvízhez. Az általunk forgalmazott piszkosvíz-szivattyúk nagyon jól megfelelnek a háztartási igényeknek, anélkül, hogy nagy összegeket kellene befektetniük.


Rozsdamentes acél piszkosvíz-szivattyú SWP-750-50F


Ez egy merülő szivattyú piszkos vízhez, rozsdamentes acél motorházzal, kettős tömítéssel olajfürdőben. A műszaki és konstruktív előnyök biztosítják a szivattyú sikeres használatát mind rögzített, mind ideiglenes berendezésekben a szuszpendált szennyeződésekkel, háztartási vízzel, kis területek öntözésével, úszómedencék ürítésével vagy feltöltésével, vagy nem korrozív folyadékok átadásával.


Ezt a szivattyút elsősorban tiszta és piszkos víz szivattyúzására használják a szennyvízből. szeptikus tartályok és cesspool.






Műszaki adatok rozsdamentes acél piszkosvíz-szivattyú SWP-750-50F
SWP-750-50F modell    
Teljesítmény    2550 W
Motor tápegység    220V 50Hz
Percenkénti    fordulatszám: 2800 rpm
Úszó    Igen
Abszorpciós    mélység 14 m
Kisütési    átmérő 2"
Áramlási sebesség    25 mc³ / óra
Rozsdamentes acél test    
Tápkábel    hossza 8 m
Fém rögzítőrendszer    
Súly    14,5 kg
Termékgarancia    Igen
Iratmegsemmisítő    Igen

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Eurotec EUROTEC3100.1 Piszkos vízpumpa (WC, gödör) turbinával és úszóval, rozsdamentes acélból, 2750W + 40m 2 "tömlő" című hirdetést látja. (fent)