Betöltés...

Richmann Exclusive Gyémánt vágókorong, Kerámia csempe vágásához, Nedves vágás, 230 mm / 25,4 mm

Ár: 21.043 Ft

Gyémánt vágókorong, kerámia lapok, nedves vágás, 230 mm/25,4 mm, Richmann ExclusiveMielőtt a gyémánttárcsa előnyeiről beszélnénk, nézzük meg, mi is az a gyémánttárcsa!A gyémántkorong nem más, mint egy acélkorong, amelynek külső pereme gyémánt bevonattal van ellátva. A penge magja egy acéllemez, amely nagy pontossággal készült és hornyokkal van ellátva.A gyémántszegmensek gyémánt és fémpor keverékéből készülnek. Ha a gyémánttárcsákat megfelelően választja ki, minden előnyükből profitálhat.A gyémánt tárcsák különböző anyagokat, például aszfaltot, betont, vasbetont, természetes követ, kerámiát, porcelánt stb. vághatnak. Egyes tárcsákat olyan anyagok csiszolására használnak, mint a gránit, a márvány és a kő, hogy különleges fényt és tökéletes felületet adjanak nekik.A 230x25,4 mm-es folyamatos gyémánttárcsa elektromos csempevágó gépeken használható.
Jellemzők:TELJESÍTMÉNYES VÁGÁS - ezzel a 230x25,4 mm-es folyamatos gyémánt vágókoronggal PONTOS és SIMMATOS vágást végzünk.WET CUTS - ez a tárcsa használható WET vágásokhozMINIMÁLJA A TÖRÉSÉT - a gyémántok DENSE kombinációja segít MINIMÁLNI a vágott deszkák törését és forgácsolódását.HŐTÁMOGATÁS - a tárcsa HŐTÁMOGATOTT, így magas hőmérsékleten ellenáll a vágás súrlódási hőjének.DOTTINGS - MENTÉS REDUKCIÓ 22,23mm-re. Legfeljebb 6600 fordulat/perc maximális fordulatszámig használható sarokcsiszolókon.Hosszú élettartam - a 10 mm-es tárcsa szélességének köszönhetően a tárcsát HOSSZÚ ÉLETŰEN használhatjuk.MULTIPLE MATERIALS - ezzel a gyémánttal kerámia lapokat vághatunkEz a 230x25,4 mm-es RICHMANN EXCLUSIVE folyamatos gyémántkorong megfelel az EN 13236 európai biztonsági szabványnak.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Richmann Exclusive Gyémánt vágókorong, Kerámia csempe vágásához, Nedves vágás, 230 mm / 25,4 mm" című hirdetést látja. (fent)