Betöltés...

NWS 066R-15-250 Lemezvágó olló - Jobbos

Ár: 12.350 Ft

Minden tető időjárás- és szélállóvá tételéhez pontosan formázott fémlemezre van szükség. Akár a tetőn, akár a földön, az tetőkészítőnek képesnek kell lennie arra, hogy addig vágja és alakítsa a lemezeket, amíg azok tökéletesen illeszkednek.Amikor valaki fémlemezekkel dolgozik, képesnek kell lennie arra, hogy pontosan és indokolatlan megerőltetés nélkül tudjon dolgozni. Minden pontatlan vágás pénzbe kerül, időt és energiát pazarol. A tapasztalt szakmunkások ergonomikusan kialakított, pontos NWS lemezvágó ollót használnak, hogy megkönnyítsék a munkájukat.

A NWS 066R-15-250 ollóhoz használt alkatrészek kifinomult szerkezete megfelelő működést eredményez. Ehhez jön még az ergonomikusan kialakított fogantyú, a rugós nyitás és a beállítócsavarral ellátott csukló. Mindez összességében azt jelenti, hogy a munkás optimális eredményeket érhet el a karral segített lemezvágó ollóval, mivel könnyebben tud hosszabb ideig koncentrálni. A vágófej nagy szakítószilárdságú acélból van kovácsolva, amelynek keménysége 60-62° HRC, és ez az egyik oka annak, hogy ezek az olló olyan könnyen vágja át az acéllemezt.

Jellemzők:
Rövid, egyenes és alakos vágásokhoz, nagy sugarakhozA vágóél keménysége 60-62 HRCMikrohornyos vágóél megakadályozza a vágás közbeni lecsúszástSpeciális vágási geometria és precíziós vágás a tiszta, marás nélküli vágás érdekébenOptimális tőkeáttétellel a könnyű és fáradságmentes munkavégzéshezNyitó rugóval és reteszelésselÚjra beállítható csavaros csuklóvalErgonomikusan többkomponensű biztonsági fogantyú a jobb kezelhetőség érdekébenTömör, hengerelt acélból készült fogantyúkSzerszámacélból készült, kovácsolt, olajban edzettMűszaki adatok:
Hosszúság: 250 mmVágási irány: Nagyméretű, egyenes és folyamatos vágások jobb oldalonVágóél hossza: 30 mmSzerkezeti acél (600 N / mm²) vágási kapacitás: 1,2 mmRozsdamentes acél (800 N / mm²) - hóterhelés: 1,0 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "NWS 066R-15-250 Lemezvágó olló - Jobbos" című hirdetést látja. (fent)