Betöltés...

WC-SDD6U WELLCUT ÁTMENŐ CSAVARHÚZÓ CSÚSZÁSMENTES PRO 6 DB

Ár: 15.790 Ft



WellCut WC-SDD6U csavarhúzó készlet, 6 db, fémfej, 3 kereszt és 3 mínusz

A WellCut 6 részes Hammer-Through csavarhúzó készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van bármilyen projekt befejezéséhez. A csomagban 2 gyémántbevonatú hegyű csavarhúzót találsz, amelyek megakadályozzák a csúszást. Minden csavarhúzó kemény anyagból készül; acél S2 Cr-6150 hatszögletű alakkal, amely maximális tartósságot garantál az ütési/feszítőerő ellen. Fel vannak szerelve hatszöggel, amelyet kulcsadapterként használnak. Ez hihetetlenül hasznos a nehezen csavarható csavarok lazításához. A fogantyúk megerősített összetételű acélfejekkel vannak ellátva, és megfelelően ellenállnak a kalapácsütéseknek, ha extra erőre van szükség.

A WellCut 6 részes WC-SDD6U csavarhúzó készlet használatának sajátosságai és előnyei

6 modell fémfejjel: mágnesezett nagy igénybevételre a műhelyben vagy az építkezésen. Ellenáll a kalapácsütéseknek. Vésőként használható. Ideális rozsdás csavarok eltávolításához.

Csúszásgátló fogantyú: kényelmes gumival bélelt markolattal mind a tenyér, mind az ujjak számára. Tökéletesen kiegyensúlyozott.

Gyémánt réteg: csökkenti a csavarhúzó hegyének csúszását a csavar helyigényétől. Így pontosan és pontosan dolgozhat késések és frusztráló pillanatok nélkül.

Kompakt méret: a készlet könnyen illeszkedik a kézműves hordozható övébe vagy egy kis szerszámosládába.

Sokoldalú és praktikus: alkalmas különböző tárgyak építésére, összeszerelésére és szétszerelésére. Az intenzív munkakövetelményeknek megfelelően.




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "WC-SDD6U WELLCUT ÁTMENŐ CSAVARHÚZÓ CSÚSZÁSMENTES PRO 6 DB" című hirdetést látja. (fent)