Betöltés...

Felszíni szivattyú tiszta vízhez JET mélység DP-550, 750 W, szívás 9 m, kisülés 40 m + Automatikus nyomásszabályozás EPC-3

Ár: 66.461 Ft

A szivattyú, amelynek felhasználási területe a kutak vagy kutak vízellátása legfeljebb 24 méter mélységből. Hidroforokhoz vagy ejektor szivattyúrendszerekhez használják, amelyek szívóteljesítménye legfeljebb 24 m. A maximális kisülési magasság 40 m.

A DP-550, Small Farmer GF-0713 mélyfelszíni vízszivattyú otthoni és kerti használatra egyaránt használható, és legfeljebb 40 ° C környezeti hőmérsékleten használható, és a víz hőmérséklete nem haladja meg a 35 ° C-ot, és hidroforként használható a felső részen lévő tartály adaptálásával.

Így használd:
•A vízszivattyú tiszta vizet  pumpál még légbuborékok esetén is, a munkafolyadék maximális hőmérséklete legfeljebb 35 Celsius fok.
•A vízszivattyú rozsdamentes tengellyel rendelkezik a hosszú élettartam és működés érdekében.
• A vízszivattyú olyan berendezés, amelyet kutakból, medencékből, tavakból, kutakból származó víz szállítására vagy szállítására használnak a különböző fogyasztók ellátása érdekében. Konstruktív szempontból a szivattyúnak három fő összetevője van: a motor, a szivattyúegység és a ház.
•A felszíni szivattyú maximális szívási mélységgel és maximális ürítési magassággal rendelkezik. A felszíni vízszivattyú kiválasztásánál a legfontosabb elem a szívási mélység ismerete. Legfeljebb 8-9 méteres szívás esetén felszíni centrifugálszivattyút használnak. Ha a szívási mélység meghaladja a 8-9 métert, hidrofór vagy ejektor szivattyúrendszert választunk.
•Figyelembe kell vennünk a fogyasztókhoz vezető ellátási útvonalat (horizontálisan és vertikálisan egyaránt). Elvileg 10 méter függőleges vízszivattyúzáshoz (10 méter magas vízoszlop) elméletileg 1 bar nyomásra van szükségünk. Így, ha a szivattyú műszaki adatlapja megemlíti, hogy maximális kisülési magassága 50 méter, ez azt jelenti, hogy a szivattyú maximális nyomása 5 bar (figyelem: a vízáramlás ezen a maximális magasságon gyakorlatilag nulla lesz). Egyenes vonalú vízszintes szivattyúzáshoz minden 100 méteres szivattyúzáshoz legalább 1 bar nyomás szükséges.
•Összefoglalva, a víz függőleges emeléséhez 10 méterenként legalább 1 bar nyomásra, a víz vízszintes szivattyúzásához pedig 100 méterenként 1 bar nyomásra van szükség. A szivattyú kiválasztásakor javasoljuk, hogy olvassa el a szivattyú működési ütemtervét, hogy kiszámítsa a szükséges áramlási sebességet a kívánt távolságon.

Ügyfélelőnyök:
•Könnyen telepíthető
•könnyen kezelhető
•kis súly

A termék előnyei:
•korrózióálló bronzturbina
•Nagy áteresztőképesség
•erős motor
 




Maximális mélység
9 m


Tömítettségi osztály (por- és nedvességvédelmi osztály)
IPX4


Védelmi osztály
2. osztály


Maximális áramlási sebesség
38L / perc


Csatlakozási átmérő
1hüvelyk (5cai)


Névleges frekvencia
50 Hz


A védelem mértéke
IP 44


Maximális magasság
40 m


Motortengely anyaga
Rozsdamentes acél


Szivattyútest anyaga
Öntöttvas


Anyag rotor lapátok
PPO


Teljesítmény hp
1 LE


Teljesítmény KW/W
0,75 KW


Maximális hőmérséklet (°C)
35


Névleges feszültség
230


Termék típusa
Felszíni szivattyú


Maximális fordulatszám (rpm)
2900 fordulat




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Felszíni szivattyú tiszta vízhez JET mélység DP-550, 750 W, szívás 9 m, kisülés 40 m + Automatikus nyomásszabályozás EPC-3" című hirdetést látja. (fent)