Betöltés...

Bosch EasyDrill 1200 Akkus fúrócsavarozó (1x1,5 Ah) kofferben (06039D3006)

Ár: 31.990 Ft

Egyértelmű használat változatlan teljesítmény mellett
Az akkus EasyDrill 1200 fúrót úgy terveztük, hogy egyből a tárgyra térjen. Kis méretű és könnyű, valamint egyértelmű beállításokkal rendelkezik – így egyszerűen használható és kezelhető a teljesítmény csökkenése nélkül. 20 gyári nyomatékbeállítással, 1 fúróbeállítással és 2 sebességfokozattal rendelkezik – optimális teljesítmény és sebesség minden feladatnál. A beépített LED munkalámpa megvilágítja a munkadarabot, és jó láthatóságot biztosít minden munkavégzési helyzetben. Egyhüvelyes tokmányának köszönhetően a bit gyorsan és egyszerűen cserélhető. Ez a fúró kiváló választás, ha gyorsan hozzá kell kezdeni a csavarozással vagy éppen fa, fém és műanyag fúrásával járó feladatokhoz. Az eszköz a 12V POWER FOR ALL rendszerbe tartozik. Egyetlen akkumulátor minden 12V POWER FOR ALL szerszámhoz.

Bosch POWER FOR ALL akkus rendszer
Maximális rugalmasság a 12 V-os és 18 V-os POWER FOR ALL rendszerrel. Bármely rendszer kezdőkészlete (szerszám, akkuegység, töltő) bővíthető számos mérsékelt árú, ún. akku nélküli szerszámmal (amelyhez nem tartozik sem akkuegység, sem töltő).

Két sebességfokozat a mindig optimális teljesítményért
A 2 sebességfokozatnak köszönhetően minden feladathoz kiválasztható a megfelelő teljesítmény. a kis sebességű első fokozat ideális a nagyobb átmérőjű csavarozáshoz és fúráshoz, míg a második sebességfokozat gyors fúrást tesz lehetővé kisebb átmérőnél.

Precizitás egyszerűen
20 nyomatékbeállítás a maximális precizitásért: a kívánt nyomaték kiválasztása az előbeállító gyűrűn a különböző anyagoknál szükséges egyedi beállításokhoz.

A fúrófej és a bit gyors és egyszerű cseréje
Az egyhüvelyes tokmány és az automatikus tengelyrögzítés egykezes működtetést tesz lehetővé a fúrófej és a bit könnyű és egyszerű cseréjéhez.

Erőteljes világítás a jó láthatóságért
A beépített munkalámpa nagy teljesítményű, beépített LED-ekből áll, amelyek megvilágítják a munkaterületet, így lehetővé teszik a munkát a sötét és szűk helyeken, valamint sarkokban.

Jellemzői:
- Akkufeszültség: 12 V
- Akku kompatibilitása: 12V POWER FOR ALL
- Ajánlott akku: >= 1,5 Ah
- Akkukapacitás: 1,5 Ah
- Üresjárati fordulatszám, 1. sebességfokozat / 2. sebességfokozat: 0 – 400 / 1.500 ford./perc
- Max. forgatónyomaték: 30,0 Nm
- Max. forgatónyomaték lágy/kemény csavarozási eset: 18 / 30 Nm
- Nyomatékfokozat: 20 + 1
- Fúrótokmányok: 10 mm-es gyorsbefogó fúrótokmány
- Csavar-Ø: 6 mm
- Furat-Ø acélban: 8 mm
- Furat-Ø fában: 20 mm
- A szerszám méretei (h x sz x m): 232 x 209 x 64 mm
- A gép súlya akkuval: 0,94 kg
- Fúrás fémben: Rezgéskibocsátási érték ah: 0,0 m/s², Bizonytalanság K: 1,5 m/s²
- Csavarozás: Rezgéskibocsátási érték ah: 0,0 m/s², Bizonytalanság K: 1,5 m/s²

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bosch EasyDrill 1200 Akkus fúrócsavarozó (1x1,5 Ah) kofferben (06039D3006)" című hirdetést látja. (fent)