Betöltés...

BeaverCraft SK1SOak - 25 mm, Oak Handle kanálfaragó kés - jobb, bőrtok

Ár: 13.060 Ft

Faragó kés, kanálfaragó egyoldalú pengével. Kifejezetten kanalak, tálak, kuksa és egyéb olyan darabok faragására alkalmas, ahol lyukat kell vésni a fába. 57 - 59 HRC keménységig edzett szénacél penge. A szénacél sokáig éles és könnyen csiszolható, de inkább rozsdásodásra hajlamos (a kést használat után alaposan meg kell tisztítani és szárítani, a pengét is érdemes időnként olajjal áttörölni). Lenolajjal impregnált tölgyfa késnyél. Az SK1 modell belső átmérője körülbelül 2,5 cm. A kés jobbkezesek számára alkalmas, és a penge védelmére bőrtokot tartalmaz.
Beaver Craft faragó kések és szerszámok
A BeaverCraft egy ukrán faragószerszámokat gyártó cég. Különböző formájú és méretű speciális faragókések, kanálfaragó késeket és vésőket gyárt, különféle faragási technikákhoz. A faragó szerszámok gyártásához a BeaverCraft speciális mangántartalmú szénacélt használ, amelynek keménysége 57-59 HRC. A gyártás végén minden BeaverCraft szerszám minőségellenőrzésen esik át. A gyártó gondosan ellenőrzi

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.04.13
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "BeaverCraft SK1SOak - 25 mm, Oak Handle kanálfaragó kés - jobb, bőrtok" című hirdetést látja. (fent)