Betöltés...

Straus Akkus Száraz és Nedves Ipari Porszívó, 20L

Ár: 26.990 Ft

Straus Akkus Száraz és Nedves Ipari Porszívó, 20L

A Straus Akkus Száraz és Nedves Ipari Porszívó egy kiváló minőségű, megbízható eszköz, amely ideális választás mind otthoni, mind ipari felhasználásra. A készlet minden szükséges tartozékot tartalmaz, hogy a takarítási feladatok könnyedén és hatékonyan elvégezhetők legyenek.

Technikai Paraméterek:

Száraz és Nedves Takarítás: A porszívó alkalmas mind száraz, mind nedves anyagok felszívására, így egyetlen eszközzel végezheted el különböző takarítási feladatokat.

Teljesítmény: A 24V-os akkumulátorral rendelkező porszívó hatékony teljesítményt nyújt, így könnyedén megbirkózik a különféle szennyeződésekkel.

Kapacitás: A tágas 20 literes tartály lehetővé teszi a hosszabb ideig történő munkavégzést anélkül, hogy gyakran ki kellene üríteni.

Szívótömlő és Kiegészítők: A mellékelt 1,8 méteres szívótömlő kényelmes használatot biztosít. A készlet tartalmazza az egyenes szívócsövet, csavarodásmentes gégecsövet, szűkített fejet és hagyományos fejet is.

Védelem: IP24-es védelmi osztályú, tehát por- és vízálló, ami lehetővé teszi a megbízható és biztonságos működést.

Akkumulátor Töltő: A készletben található akkumulátor töltővel egyszerűen és gyorsan feltöltheted a porszívó akkumulátorát.

Készlet Tartalma:

1 db 24V 20L akkus ipari porszívó
1 db Akkumulátor töltő
1 db Szövet porzsák
1 db Egyenes szívócső
1 db Csavarodásmentes gégecső
1 db Szűkített fej
1 db Hagyományos fej
4 db Kerék

A Straus Akkus Száraz és Nedves Ipari Porszívóval hatékonyan és könnyedén tisztíthatod otthonodat vagy munkahelyedet, és a különféle kiegészítők lehetővé teszik a rugalmas alkalmazkodást a különböző feladatokhoz.

Útmutató




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Straus Akkus Száraz és Nedves Ipari Porszívó, 20L" című hirdetést látja. (fent)