Betöltés...

Bosch Universal Hammer 18V 06039D6001 Akkumulátoros fúrókalapács (Akku és töltő nélkül)

Ár: 68.670 Ft

Erős, sokoldalú teljesítmény fúrási és vésési munkákhoz
Ez az akkumulátoros erőgép a nagy ütőerő, a könnyű kezelhetőség és a rugalmasság kombinációjának köszönhetően visszaadja a fúrás örömét. Egy 2,0 J-os pneumatikus Bosch-ütőkalapács mechanizmust mozgat, amely ideális akár ∅ 16 mm-es lyukak fúrásához betonba, SDS plus fúrófejjel. Ez a lenyűgöző erő a falicsempéket is leveri és a kábelcsatornákat is kivájja. A hosszú munkák során kevésbé fárasztó, a barkácsolás szerelmesei értékelni fogják a könnyű, kompakt kalapács méretét. A rezgés- és forgásszabályozással pedig a szerszám kevésbé rázkódik és stabilabb.

Még nagyobb sokoldalúság
Legyen még rugalmasabb a gyorsváltó tokmány segítségével. Könnyen felhelyezhető, és kényelmesen lehetővé teszi a fúrást egyenes szárú fúrószárral vagy a csavarhúzószárral történő csavarhúzást - tökéletes sokoldalúság a precíz fúráshoz fában és fémben, valamint a könnyed csavarhúzáshoz.

Gyors és egyszerű tartozékcsere
Az SDS plusz tokmány kulcs nélküli, gyors és egyszerű tartozékcserét tesz lehetővé a fúrószárak és vésők biztos tartásával.

Funkciókapcsoló a különböző alkalmazásokhoz
A funkciókapcsoló három szerszám sokoldalúságát biztosítja egyben, különböző üzemmódok választási lehetőségével, az ütésmentes precíziós fúrástól a pneumatikus ütvefúrásig.

Erőteljes teljesítmény kisebb rezgés mellett
A fúrás közbeni hosszan tartó rezgéshatás csuklóhúzódást és fáradtságot okozhat. A rugós mechanizmussal ellátott, tehermentesített hátsó fogantyú minimalizálja a rezgéseket a nagyobb munkakomfort és a nagyobb teljesítmény érdekében.

Forgásszabályozó tengelykapcsoló a nagyobb védelem érdekében
Ha a fúrófej elakad, a fúró váratlan elfordulását a forgásszabályozó tengelykapcsoló megakadályozza, így nagyobb védelmet biztosít.

Állítható fogantyú a nagyobb kényelemért.
Az állítható fogantyú elforgatható, rögzíthető és átállítható, hogy vízszintes vagy függőleges alkalmazásokban, illetve szűk helyeken is kényelmesen lehessen dolgozni.

Végső láthatóság és irányítás
A Power LED nagyszerű láthatóságot és biztonságos kezelhetőséget biztosít a munkaterület megvilágításával, és tökéletes eredményeket tesz lehetővé.

Akkumulátor-ajánlás: >= 2,5 AhCsavarátmérő legfeljebb: 6 mmMax. fúrási átmérő betonban: 16 mmMax. fúrási átmérő acélban: 13 mmMax. fúrási átmérő fában: 25 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bosch Universal Hammer 18V 06039D6001 Akkumulátoros fúrókalapács (Akku és töltő nélkül)" című hirdetést látja. (fent)