Betöltés...

Alpen Optics Crestone XP 7x24 távolságmérő

Ár: 99.900 Ft



A szabadtéri sportok szerelmesei az Alpen Optics Crestone 7x24 OLED távolságmérővel pontos adatokat kaphatnak a vizsgált területtől, vagy célpontjuktól való távolságról. Az Alpen Optics könnyen kezelhető kompakt készüléke gyorsan és pontosan méri a távolságot akár 1828 m/2000 yardig stabil/kemény felületű célpontok esetében és 640 m/700 yardig puha felületek, vagy élőlények esetében. A mérések eredményei, amelyek yardban vagy méterben jeleníthetőek meg, a kijelzőn piros karakterekkel és állítható fényerővel ellátott OLED kijelzőn láthatóak. A további jellemzők közé tartozik a 24 mm-es objektívlencse, a 7x-es optikai nagyítás és a hat különböző fényerősségű szálkereszt, amely a környező fényviszonyok változásaihoz igazítható. A tárolás és szállítás közbeni védelem érdekében puha tok tartozik a csomaghoz. LOS és HCD üzemmódok
Látóhatár üzemmód (LOS): LOS módban a következő információk jelennek meg: A tárgytól mért vízszintes távolság és a készüléknek a célponthoz viszonyított szöge.
Szögmérés: A kijelző felső részén megjeleníthető a pozíciója és bármely célpont közötti mérési szög.
Vízszintes komponenstávolság mód (HCD): A HCD mód a célponttól mért vízszintes és egyenes távolságot mutatja. Az Alpen Optics egy kifejezetten harmonikus, jó ár-érték arányú készüléket adott ezzel a termékkel a piacnak. Próbálja ki Ön is!

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Sövénynyíró
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Alpen Optics Crestone XP 7x24 távolságmérő" című hirdetést látja. (fent)