Betöltés...

Összecsukható, hordozható bambusz laptop asztal - állítható magassággal-, és dőlésszöggel - 69 x 34,6 x 26,5 cm (BB-7974)

Ár: 14.990 Ft

A kényelmes és praktikus, szellőztethető laptop asztal olyan tartozék, amelyet mindenki értékelni fog, aki szeret kényelmes, nyugodt helyzetben dolgozni a számítógépen. Sajnos a laptop ágyban vagy kanapén történő használata gyakran azt jelenti, hogy az ölében kell tartani. Ez nem csak kényelmetlenné tesz bennünket, hanem túlmelegíthetjük a készüléket. A tartón lévő lyukaknak köszönhetően számítógépet vagy táblagépet helyezhet egy szellőző laptop asztalra - ettől biztosan nem fog túlmelegedni. A munkalapon lévő nyílások elvezetik a hőt, így a számítógép akkumulátora tovább tart, és a készülék nem romlik el. A fából készült laptop asztalon beállíthatja a lábak magasságát és az asztallap dőlésszögét, ennek köszönhetően könnyen beállíthatja a szellőző laptop asztalt az Ön igényeinek és jelenlegi helyzetének megfelelően. A kényelmes munkahelyzet nagyobb hatékonyságot és kevesebb fáradtságot jelent a szemekben és a gerincben. Leírás: maximum 17"-es laptopokhoz tervezve anyaga: bambusz asztal méretei (hossz / szélesség / magasság): 69 x 34,6 x 26,5 cm súlya: 2,3 kg súlya csomagolással együtt: 2,55 kg Dőlés beállítása: I. szint - 19 cm II szint - 16 cm III. szint - 12,5 cm IV szint - 5 cm Illusztrációs videó: https://www.youtube.com/watch?v=XHXPTvbDK3k

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Összecsukható, hordozható bambusz laptop asztal - állítható magassággal-, és dőlésszöggel - 69 x 34,6 x 26,5 cm (BB-7974)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: