Betöltés...

Vízpermet fújó, hűsítő párafüggöny rendszer kertbe, teraszra - 10m hosszú csővel és 11 permetező fejjel - slaghoz csatlakoztatható (BB-18318)

Ár: 5.990 Ft

A permetező hűtőrendszer vízfüggönyt hoz létre, amely még a legmelegebb napokon is hűvösséget biztosít. A megfelelő helyre szerelve, például a teraszon tető alá, napernyő alá vagy kerti pavilonba, hatékonyan csökkenti a környezet hőmérsékletét akár 10-12 C fokkal anélkül, hogy víznyomokat hagyna az asztalokon vagy egyéb tárgyakon. Ezenkívül a vízgőz eltávolítja a szennyeződéseket a levegőből, és taszítja a rovarokat. Kerti tömlőhöz vagy csaphoz csatlakoztatható. A vízfogyasztás nem jelentős. Könnyen összeszerelhető! A termék jellemzői: Hossza: 10 m (a tömlő méretre vágható, a fúvóka pedig bármilyen konfigurációhoz illeszthető) Fúvókák száma: 11 Gyorscsatlakozó a kerti tömlőhöz 10 db 1/2"-os tömlőcsatlakozó a készletben

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.11
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Vízpermet fújó, hűsítő párafüggöny rendszer kertbe, teraszra - 10m hosszú csővel és 11 permetező fejjel - slaghoz csatlakoztatható (BB-18318)" című hirdetést látja. (fent)