Betöltés...

Lefedhető faszenes kerti grill tetővel, 2 polccal, hőmérővel - villával, spatulával, csipesszel - rozsdamentes acél (BB-8057)

Ár: 87.990 Ft

Egy grillsütő elengedhetetlen kelléke minden kerti partinak. Amennyiben szeretnéd, hogy vendégeid mind a tíz ujjukat megnyalják az este végén, szerezd be most a grillsütőnket! A grillhez olyan tartozékok tartoznak, amelyekkel csodálatos ételeket készíthet: spatula, villa és fogó. Rozsdamentes acélból készült. Kényelmes fa fogantyúkkal rendelkeznek, és a speciális pántoknak köszönhetően bárhová felakaszthatod. Egy speciális fúvó segít a hagyományos grillsütő meggyújtásában. A készlet két tűzálló teflon grillező sütőlapot is tartalmaz tapadásmentes bevonattal, aminek köszönhetően egyszerűen grillezhetsz zöldséget, tojást vagy húst zsiradék felhasználása nélkül. Lehetővé teszi, hogy pontosan a kívánt hőmérsékleten grillezzen. A széntálca megvédi a kemencét a kiégéstől, és megkönnyíti a grill tisztítását. A főrács az ételek grillezésére szolgál, a felfüggesztett polc pedig tartja a már grillezett ételek hőmérsékletét. A készlet tartalmaz fogantyúkat a rostély eltávolításához, melyeknek köszönhetően biztonságosan és gyorsan eltávolíthatja a teljes rácsot a grillrácsról. A praktikus kerekek megkönnyítik a grill mozgatását – csak emelje meg kissé a rácsot, és húzza meg a fogantyút. Leírás: fekete szín rostély: dupla - fő és függesztett rostély súlya: 19 kg A csomag tartalma: grill fedővel felfüggesztett rács nyitható rácsos sütőrács szénrács (tálca) alsó polc oldalsó és elülső polcok - összecsukható 2x kerék illesztő elemek 2x fogantyú a rács eltávolításához lengyel nyelvű oktatás spatula, villa és fogó fúvó 2 teflon sütőlap

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Lefedhető faszenes kerti grill tetővel, 2 polccal, hőmérővel - villával, spatulával, csipesszel - rozsdamentes acél (BB-8057)" című hirdetést látja. (fent)