Betöltés...

Nagy méretű, cipzáras strandsátor hordozótáskával - könnyen felállítható és szállítható - 220x120x120cm - kék (BB-20975)

Ár: 9.990 Ft

A félig nyitott strand sátor tökéletes kombinációja az ernyőnek és a szúnyoghálónak, de sokkal kényelmesebb használatot biztosít és sokkal kevesebb helyet foglal, ami fontos a csomagoláskor. Védelmet nyújt a szél és a túlzott napfény ellen. Ez különösen fontos, ha gyerekekkel mész a strandra, és biztonságos pihenést szeretnél számukra biztosítani. Könnyedén elrejtheted benne a táskádat és ruháidat anélkül, hogy aggódnál, hogy beborítja őket a homok. A sátor összeállítása nagyon gyors és egyszerű, mivel a szett tartalmazza a sátorváz két darabját, amelyeket csak össze kell kapcsolni és be kell vezetni a sátorba varrt alagutakon keresztül. A szett tartalmaz egy sátorrögzítő szettet, köteleket, horgokat és egy tokot, ami megkönnyíti a sátor összeállítását és a terepen való rögzítését. A speciálisan tervezett horgok segítségével a sátor stabilan a helyén marad még erős szélben is. Az egész szett egy különleges tokban található, amelyben kényelmesen hordozható és biztonságosan tárolható a sátor. A tok rendelkezik cipzárral és fogantyúkkal, amelyek lehetővé teszik a kényelmes szállítást. Műszaki adatok: Szín: kék-fehér Anyag: PE bevonat Méretek (hossz/szélesség/magasság): 220/120/120 cm Súly: 1,100 kg Súly a csomagban: 1.190 kg Összehajtott sátor mérete: 60 x 12 x 12 cm Ne habozz tovább! Szerezd be ezt a praktikus és kényelmes strand sátrat, hogy élvezhesd a nyári strandolást a legnagyobb kényelemben és védelemben!

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.11
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Nagy méretű, cipzáras strandsátor hordozótáskával - könnyen felállítható és szállítható - 220x120x120cm - kék (BB-20975)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: