Betöltés...

Wera 967/9 TX BO Multicolour 1 TORX kulcskészlet (9 db/csomag)

Ár: 18.640 Ft

A Wera offset csavarhúzó készlet, a 967/9 TX BO Multicolour 1 könnyen kezelhető, kerek anyagból készült kilenc műanyag bevonatú (SPKL) kulcsot tartalmaz. A bevonat alacsony hőmérsékleten is kellemes munkavégzést tesz lehetővé, és az ujjain könnyen kezelhető. A szabotázsnak ellenálló TORX (TORX BO) csavarok kiálló tűvel rendelkeznek a meghajtó profiljukban. Ez megakadályozza az illetéktelen lazulást, mert ezeket a csavarokat nem lehet "normál" TORX szerszámokkal elforgatni. Csak a speciális, szabotázsnak ellenálló TORX / TORX BO szerszámokban van lyuk, amelybe a csap belefér. A hat legnagyobb csavarhúzó hosszabbik lába gömbfejjel van ellátva, amely lehetővé teszi a kissé ferde szögben történő csavarozást is. Ez azt jelenti, hogy biztonságosan dolgozhat nehéz telepítési helyzetekben is. A BlackLaser felületkezelés kiváló felületvédelmet nyújt, a korrózió ellen is, és hosszú élettartamot kínál. A színkódolás és az L-gomb kopásálló méretjelzése megkönnyíti a kívánt méret megtalálását. A rögzítőkapocs kopásmentes anyaga lehetővé teszi a sarokkulcs biztonságos rögzítését és könnyű eltávolítását.

Alkatrészek száma 9 darab
Szerszámok csavarhúzóval
Mellékelt profilok szabotázsálló TORX (T H)
Offset csavarhúzó 9 darab (színkóddal)
Profil gömbfejjel
Konténer rögzítő kapcs
Használja autóban, házban, műhelyben
További információk Hosszak 76mm - 132mm, Szabotázsálló TORX TX 8 H, TX 9 H, TX 10 H, TX 15 H, TX 20 H, TX 25 H, TX 27 H, TX 30 H, TX 40 H

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Wera 967/9 TX BO Multicolour 1 TORX kulcskészlet (9 db/csomag)" című hirdetést látja. (fent)