Betöltés...

Bosch GST 18V-155 BC Professional Akkumulátoros szúrófűrész

Ár: 257.610 Ft

A GST 18V-155 BC Professional (íves fogantyúval) kefe nélküli motorral és kiegyensúlyozott szerszámkialakítással rendelkezik. A felső fogantyú markolatfogási területe és a változtatható sebességű kioldója tökéletes szerszámvezérlést biztosít. Fűrészlapvezetése megakadályozza a lap elhajlását még a kis ívekben is, és tökéletes pontossággal támogatja a munkát. A szerszám kompatibilis a külső porelszívással. A nagyméretű fűrészlap-kidobó kar és a leejtésvezérlés fokozott biztonságot és egészségvédelmet biztosít a felhasználó számára.

Felszerelés és alkalmazás
Ideális a tömörfa, forgácslap és fa kompozit anyagok, valamint vastagabb vagy keményebb anyagok íves és keresztirányú vágásához. Adapteren keresztül kompatibilis a vezetősínekkel, valamint az összes Bosch Professional 18V akkumulátorral és töltővel (Professional 18V System).

A szerszámhoz robusztus, öntött alumínium alaplemez tartozik, két rögzítési ponttal a nagyobb stabilitás és biztonság érdekében. Csatlakoztathatósági modulja lehetővé teszi az egyéni sebesség- és fénybeállításokat, és fontos szerszáminformációkat szolgáltat.

A legigényesebb vágások tökéletes elsajátítása minden helyzetben - íjnyes fogantyúvalA felső fogantyú markolat fogási területe és a változtatható sebességű kioldó biztosítja a tökéletes szerszámvezérléstA tökéletes pontosságért: A fűrészlap vezetése megakadályozza a lap elhajlását még a kis ívekben isA nagyméretű fűrészlap-kidobó kar, a leejtésvezérlő funkció és a külső porelszívás gondoskodik a felhasználó fokozott egészségéről és biztonságárólTARTOZÉKOK:
1x L-BOXX 1362x ProCORE18V 4.0Ah újratölthető akkumulátor1x GAL 18V-40 Professional gyorstöltő1x T 144 DP Precision for Wood szúrófűrészlap1x T 308 BP Precision for Wood szúrófűrészlap


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fűrész, láncfűrész
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bosch GST 18V-155 BC Professional Akkumulátoros szúrófűrész" című hirdetést látja. (fent)