Betöltés...

ROTOR RRH1400 Fúrókalapács, 2,6 J, 1400 W, 1250 fordulat/perc, 3800 bpm, SDS+

Ár: 44.356 Ft


A ROTOR RRH1400 fúrókalapács egy erőteljes és sokoldalú szerszámgép, amelyet építőiparban és más ipari alkalmazásokban használnak kemény anyagok fúrásához és kalapálásához. 1400 watt névleges teljesítményével ez a fúró nagy átmérőjű fúrási feladatokat képes elvégezni különböző anyagokban, például fában, fémben, betonban és falazatban.

Ez a fúró 2,6 j ütőenergiával van felszerelve, ami azt jelenti, hogy nagy ütőerőt tud biztosítani kemény anyagok, például beton és falazat fúrásához. Ezenkívül ez az ütőenergia azt jelenti, hogy a fúró olyan kalapálási feladatokra is használható, mint a bontás vagy a kemény anyagok eltávolítása.

1250 ford./perc fordulatszámával a ROTOR fúró RRH1400 nagy forgási sebességet kínál, amely megbirkózik a nehezebb fúrási és kalapálási feladatokkal. Ez a nagy forgási sebesség ideális kemény anyagok, például beton kezeléséhez, és csökkenti a feladat elvégzéséhez szükséges időt.

A 220 voltos tápegység lehetővé teszi a szerszám használatát különböző helyeken, például műhelyekben vagy építkezéseken. A ROTOR RRH1400 fúró könnyen használható, ergonomikus kialakítással és kényelmes fogantyúval, amely biztonságos és kényelmes fogást biztosít használat közben.

Ezenkívül ez a fúró számos olyan funkcióval van felszerelve, amelyek javítják a felhasználói élményt, beleértve a fúrási vagy kalapálási mód közötti választáshoz szükséges funkcióválasztót, a folyamatos használathoz szükséges zár opciót és az állítható fúrási mélységet a pontos és ellenőrzött fúrás érdekében.

Összefoglalva, a ROTOR RRH1400 fúró egy erőteljes és sokoldalú szerszám forgókalapács funkciókkal, amelyek lehetővé teszik fúrási és kalapálási feladatok elvégzését különféle kemény anyagokban. Könnyen használható és olyan funkciókkal van felszerelve, amelyek javítják a felhasználói élményt, így ez a fúró kiváló választás szakemberek és otthoni felhasználók számára.


_x000D_

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "ROTOR RRH1400 Fúrókalapács, 2,6 J, 1400 W, 1250 fordulat/perc, 3800 bpm, SDS+" című hirdetést látja. (fent)