Betöltés...

Gedore 905 Gurulós kocsi

Ár: 38.300 Ft

A Gedore 905 egy robusztus gurulós kocsi kényelmes, fáradtságmentes munkát tesz lehetővé a jármű alatt és mindenütt, ahol fekve kell dolgozni. A hat 360°-os golyóscsapágyazott görgőnek és az alacsony teljes magasságnak köszönhetően a műhelyfotel nagyon könnyen gördíthető a szűk és nehezen hozzáférhető munkaterületekre. A mély vályú alakja biztonságos alátámasztást és maximális mozgásszabadságot biztosít a testnek. Az ergonomikusan kialakított fekvőfelület megakadályozza a hátfájást és a hátfeszülést, a két polc pedig balra és jobbra biztosítja, hogy a szerszámok mindig elérhető közelségben legyenek. A gördülőasztal bőrbarát PP-ből (polipropilén) készült, és ellenáll az olajoknak, zsíroknak és fékfolyadéknak. A fekvőfelület ütésálló, tartós és a lábtérben praktikus hordozófogantyúval van ellátva. A 905-ös urulós kocsi 130 kg-ig terhelhető és könnyen tisztítható.

Jellemzők:
A stabil összeszerelő/műhelyi kanapé jó segítség minden olyan helyen, ahol fekve kell dolgozni.Praktikus szállítási fogantyúvalBőrbarát PP-ből (polipropilén) készült - ellenáll az olajoknak, zsíroknak és a fékfolyadéknak isA 6 golyóscsapágyazott 360°-os görgőnek és az alacsony szerelési magasságnak köszönhetően a műhelyfotel könnyen begurítható szűk és nehezen hozzáférhető munkaterületekre isFáradtságmentes munkavégzés, fej-nyakpárnával a maximális kényelem érdekébenA vödör formázása további tartást ad és maximális mozgásszabadságot tesz lehetővé2 vályú (jobbra/balra) optimális kéznyújtásnyira a munkaeszközhöz és a kis alkatrészekhez való közvetlen hozzáféréshezHőmérsékletállóság -30 és +60 °C közöttKényelmes fekvőhelyzet a stabil műanyagtest ergonomikusan formázott és kellemesen strukturált felületének köszönhetőenKiváló minőségű és tartós görgőkA táblafelület gyártásánál alkalmazott fúvóformázás biztosítja az ütésállóságot és a tartósságotAz ergonomikusan kialakított táblafelület megakadályozza a hátfájást és az izomfeszülést. A jobb és bal oldali tárolótálca biztosítja, hogy a szerszámok mindig kéznél legyenekTerhelhetőség 130 kgMűszaki adatok:
Magasság: 12 cmSzerszámtálca: 2 dbTerhelhetőség: 130 kgKerekek / görgők: 6 db, Ø 77 mmHőmérséklet-tartomány: -30°C és +60°C közöttAnyag: PP (polipropilén) Szélesség: 48 cmMagasság: 12 cmMélység/hosszúság: 100 cm

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Gedore 905 Gurulós kocsi" című hirdetést látja. (fent)