Betöltés...

Wera 467/7 TORX HF Set 2 Keresztmarkolatú csavarhúzó készlet (7 db/csomag)

Ár: 36.120 Ft

Keresztmarkolatú csavarhúzó
Az ideális markolatforma lehetővé teszi különösen nagy meghúzási és lazítási nyomatékok átvitelét. A markolat ergonomikus formája jól kitölti a tenyeret, az ujjak biztonságosan fekszenek a lágyan lekerekített, süllyesztett markolatban. A teljes kéz érintkezik a fogantyúval, és elkerülhető a kéz és a fogantyú közötti súrlódási veszteség. Tartó funkcióval a TORX® csavar biztonságos rögzítéséhez a szerszámon. Speciális felületi bevonat a magas korrózióvédelem és a csavar optimális illeszkedési pontossága érdekében. Tartalmazza a tárolásra szolgáló fémállványt. Az állvány elhelyezhető a munkapadon vagy a szerszámfalra akasztható.

Ergonomikus 2 komponensű keresztfogantyú
Az ergonomikusan kialakított 2 komponensű keresztmarkolat ujjfogási mélyedésekkel és kellemes felülettel nagyon nagy erőátvitelt és fáradtságmentes munkavégzést biztosít.

A TORX HF profil
A Wera HF funkcióval (HF = holding funkció) ellátott TORX® profil az optimalizált kimeneti geometriának és az ebből eredő szorítóerőnek köszönhetően biztonságosan tartja a TORX® csavarokat a szerszámcsúcson. Ideális a nehezen hozzáférhető helyeken, például a mély vakfurat-csatlakozásoknál végzett munkához.

Második szakasz
A fogantyú oldalából kilépő további rövid láb lehetővé teszi a rendkívül nagy nyomatékok átvitelét a hosszú láb karként való felhasználásával.

Méretek
TORX T 10 / T 15 / T 20 / T 25 / T 30 / T 40 / T 45

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Wera 467/7 TORX HF Set 2 Keresztmarkolatú csavarhúzó készlet (7 db/csomag)" című hirdetést látja. (fent)