Betöltés...

Wera 9780 Knipex Szerszámkészlet (3 db / csomag)

Ár: 62.170 Ft

A Wera 9780 egy szerszámkészlet tartós habbetétben. A habbetét kétszínű a hiányzó alkatrészek gyors azonosításához, alkalmas a Tool Rebel görgős szekrényhez. A szett 1x Knipex kombinált fogóval, 1x Knipex Cobra High-Tech vízpumpa fogóval, valamint 1x Knipex nagy tőkeáttételű átlós vágóval felszerelve.Biztonságos tárolás és gyors áttekintésA szerszámok a precíz kontúrkivágásoknak köszönhetően biztonságosan ülnek a habszivacsban, de könnyen kivehetők. A szerszámok gondosan megtervezett elrendezése helytakarékos tárolást és gyors hozzáférést biztosít az egyes szerszámokhoz.Kétszínű habbetétA szerszám eltávolítása után a világosszürke második habszivacs láthatóvá válik, így a hiányzó szerszámok gyorsan azonosíthatók.

Jellemzők:
Tartós habbetét, minden szerszámnak saját helye van; kétszínű, a hiányzó szerszámok gyorsan észrevehetők lesznekKiváló minőségű, tartós habbetét vegyszergőzök nélkülOptimális illeszkedés a szerszámok habbetétből való lehető legjobb eltávolításáhozVíz- és olajtaszító, alacsony karbantartási igényű és könnyen tisztíthatóA szerszám védelme a szennyeződésektől és ütődésektőlMűszaki adatok:
Méretek szerszámok nélkül: 172 x 30 x 392 mmMéretek szerszámokkal: 172 x 38 x 392 mmCsomagtartalom:
Knipex kombinált fogó 180mmKnipex Cobra High-Tech vízszivattyú fogó 250 mmKnipex nagy erőkifejtésű oldalvágó 160 mmHabbetét

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Wera 9780 Knipex Szerszámkészlet (3 db / csomag)" című hirdetést látja. (fent)