Betöltés...

Einhell AQUINNA 18/30 F LED Akkumulátoros Kerti szivattyú (Akku és töltő nélkül)

Ár: 74.510 Ft

Az Einhell akkus kerti szivattyú AQUINNA 18/30 F LED egy nagy teljesítményű szivattyú, amely otthon és kertben mindenhol használható, ha vízellátásra van szükség külön tápcsatlakozás nélkül. 
Az AQUINNA 18/30 F LED a rugalmas Power X-Change család része, ahol az összes akkumulátor, töltő és rendszereszköz, beleértve a szerszámokat és a kerti felszereléseket, kombinálható. 
A szivattyú 18 V-os elemmel működik. A Double Runtime technológiának és a két integrált akkumulátornyílásnak köszönhetően a szivattyú két akkumulátorral is felszerelhető a hosszabb üzemidő érdekében. 
Ha az egyik akkumulátor lemerült, a tápegység automatikusan átkapcsol a második, tele akkumulátorra. A két akkumulátor kapacitása bármikor megtekinthető a LED-es töltöttségi szint kijelzőn. 
A kerti szivattyú két teljesítményüzemmóddal van felszerelve: a BOOST üzemmód a maximális áramlási sebességhez és az ECO üzemmód a maximális akkumulátor-élettartam érdekében alacsonyabb szállítási nyomás mellett.
Az AQUINNA 18/30 F LED óránként akár 3000 liter vizet is képes kiszivattyúzni. 
Elérheti a max. 28 méteres szállítási magasság, ami egy max. szállítási nyomás 2,8 bar. 
A víz akár 6 méter mélyről is beszívható. Az egyszerű feltöltéshez, pl. az első szívási folyamat során, a szivattyú nagy vízbetöltő csavarral rendelkezik. 
A szivattyú az alján található vízleeresztő csavar segítségével könnyen üríthető, különösen télen fagyvédelem miatt. 
A szennyeződéstől való védelem érdekében a szivattyú előszűrővel van felszerelve. 
Ezt egy átlátszó ház veszi körül, amely lehetővé teszi, hogy bármikor megállapítható legyen, hogy a szivattyú kellően meg van-e töltve vízzel, és hogy a szűrő szennyezett-e és meg kell-e tisztítani. 
A visszacsapó szelep megakadályozza a víz lecsepegését is. A beépített túlterhelés elleni védelem túlmelegedés esetén automatikusan kikapcsolja a szivattyút, hogy elkerülje a károsodást. 
Az akkus kerti szivattyú központi hordozó fogantyúval van felszerelve a könnyű szállítás érdekében és rögzítő furatokkal az állandó használati helyen történő rögzítéshez. 
A szivattyú két robusztus, fémből készült menetes csatlakozással rendelkezik.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Einhell AQUINNA 18/30 F LED Akkumulátoros Kerti szivattyú (Akku és töltő nélkül)" című hirdetést látja. (fent)