Betöltés...

Gardena 0298-20 Combisystem Bypass ágvágó olló

Ár: 23.190 Ft

Friss hajtások kényelmes eltávolításához nagy magassában - akár a földön állva

A GARDENA combisystem ágvágó olló ötszörös görgőáttételével ideális magas fák friss hajtásainak levágásához. A GARDENA combisystem teleszkópos nyéllel együtt a magasan növő ágak a földön állva is könnyedén levághatók és igény szerint igazíthatók; létra használata szükségtelen. A biztonsági zár garantálja a biztonságos csatlakozást. A beépített dupla emelős áttételnek és az ötszörös görgőáttételnek köszönhetően lényegesen kisebb erőfeszítéssel használható. Ily módon akár 35 mm átmérőjű ágak is könnyedén elvághatók. A tapadásmentes bevonattal ellátott kések optimalizált vágási geometriája (azaz az ág vágás közben nem mozog) sima és pontos vágást tesz lehetővé, illetve a tisztán tartása is egyszerű. Kimondottan kényelmes: az olló felakasztható az ágra, így még kevésbé fárasztó a munka. Az állítható D-fogantyú egyszerre hatékony, mégis kíméletes a felhasználó számára. A fogantyúban tárolhatjuk a kötelet, amely így nem kuszálódik össze a munka/tárolás során, és mindkét oldalon rögzíthető. A szakadásbiztos, 4,7 m hosszú húzózsineg könnyen kezelhető. A combisystem ágvágó olló nyél nélkül is használható.

Előnyök:
Beakasztható az ágba
Ennek következtében a vágáshoz kisebb erőkifejtés szükséges, a zsinór pedig kényelmes húzható.
Roncsolásmentes, sima vágás
Az edzett, tapadásgátló bevonattal ellátott kések roncsolásmentes, sima felületet eredményező, növénykímélő ágvágást tesznek lehetővé.
A D-alakú fogantyúval ergonomikusan lehet dolgozni.
Az állítható D-alakú fogantyúval erőteljesen, mégis kényelmesen, ergonomikusan dolgozhat. A fogantyúban kötéltároló van elhelyezve, mindkét oldalán rögzítési lehetőséggel.
Hatalmas erőmegtakarítás
Az 5-szörös áttételnek és a duplakaros erőátvitelnek köszönhetően a kifejtett erő az ágak vágásánál optimálisan felerősödik.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Kerti szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 66 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Gardena 0298-20 Combisystem Bypass ágvágó olló" című hirdetést látja. (fent)