Betöltés...

Gardena HighCut 250/18V P4A teleszkópos ágvágó olló akkumulátor nélkül

Ár: 81.690 Ft

Kényelmes metszésmunkához a talajrólA GARDENA HighCut 250/18V P4A akkumulátoros teleszkópos metszővágók segítségével könnyedén metszhet a talajtól nagy magasságban. A metszővágók hossza eléri a 2,5 métert, a teljes magassága pedig akár 4 méter is lehet metszés közben. A levehető szárnak köszönhetően a HighCut könnyen szállítható és tárolható. A POWER FOR ALL akkumulátor könnyű vágásokat tesz lehetővé anélkül, hogy nagy erőre lenne szükség. Az eredeti GARDENA pengék Németországban edzett acélból készülnek, így tiszta, sima vágást biztosítanak friss fában 28 mm átmérőig. Tapadásmentes bevonattal és precíziós csiszolással vannak ellátva, hogy a dugványok ne tapadjanak a pengéhez. A forgó, vékony vágófej segítségével 60 fokos helyzetben vágja le az egyes ágakat. Ezenkívül a forgófej jó rálátást ad az eseményekre. Ha az ágak beakadnak a fába, egyszerűen lehúzhatja őket a fogantyú tetején található lehúzó kampóval. Az akkumulátor töltöttségi állapotát az ergonomikus fogantyúban lévő LED jelzőfényről láthatja. A GARDENA akkumulátoros teleszkópos teleszkópos metszővágó HighCut 250/18V P4A solo gyorstöltő és nagy teljesítményű 18 V-os MINDEN akkumulátorhoz nélkül szállítjuk. A POWER FOR ALL ALLIANCE bármely akkumulátorrendszerét használhatja. A POWER FOR ALL ALLIANCE a vezető gyártók egyik legnagyobb márkát átívelő akkumulátorszövetsége, melynek akkumulátorai számos kerti és házas készülékben használhatók. Ezzel pénzt takaríthat meg, miközben rugalmas marad! A GARDENA a teleszkópos metszővágót az újratölthető akkumulátorral kombinálva, használatra kész készletként kínálja (cikkszám: 14774-20). Egy egyszerű online regisztráció után a GARDENA három év gyártói garanciát ad az akkumulátoros teleszkópos metszővágóra. Passion powered by GARDENA. EGY akkumulátor minden feladathoz a kertben.

Könnyű vágás nagy magasságbanKinyújtott teleszkópos szárral a HighCut 250/18V akkumulátoros teleszkópos metszővágók elérik a 2,5 méter hosszúságot, így akár 4 méteres magasságban is kényelmesen dolgozhatnak a talajtól. A teleszkópos funkciónak és a levehető szárnak köszönhetően a metszővágó rugalmasan használható. A POWER FOR ALL akkumulátortartó megkönnyíti az ágak átvágását.

Eredeti GARDENA precíziós pengékAz eredeti GARDENA edzett acél pengék Németországban készülnek, tapadásmentes bevonattal rendelkeznek és precíziósan köszörültek. Tiszta, sima vágást biztosítanak friss fában 28 mm átmérőig.

Elforgatható vágófejAz elforgatható, vékony vágófej jó rálátást biztosít a vágásra, és az egyes ágak 60 fokos szögben történő egyszerű vágását teszi lehetővé.

Praktikus lehúzható horog a fogantyúnA fogantyú tetején található lehúzható kampó megkönnyíti a fában megakadt levágott ágak eltávolítását.

LED kijelzőAz ergonomikus fogantyúba integrált, jól látható LED jelző mutatja az akkumulátor aktuális töltési állapotát munka közben. A teljesítmény a használt akkumulátor típusától függ.

A 18 V-os POWER FOR ALL akkumulátor – több, mint egy akkumulátorA POWER FOR ALL ALLIANCE a vezető gyártók egyik legnagyobb márkák közötti akkumulátorszövetsége, amelynek akkumulátorai számos eszközben használhatók. Ezzel pénzt takaríthat meg, miközben rugalmas marad!

Egyedül: akkumulátor és töltő nélkülA HighCut 250/18V P4A akkumulátoros teleszkópos metszővágókat akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk. Az akkumulátorrendszerrel ellátott készülék a használatra kész készlet (cikkszám: 14774-20).

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Kerti szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Gardena HighCut 250/18V P4A teleszkópos ágvágó olló akkumulátor nélkül" című hirdetést látja. (fent)