Betöltés...

Bosch 06039B3000 EasyDrill 12 Akkumulátoros fúró-csavarozó

Ár: 43.130 Ft

A Bosch EasyDrill 12 akkumulátoros fúrógép könnyű és kompakt, az egyik legkezesebb a kategóriájában. Még a fej feletti munka sem jelent kihívást vele. A lítium-ion technológiának köszönhetően nincs memóriahatás és nincs önkisülés, a beépített akkumulátor mindig készen áll a használatra. A Bosch elektronikus cellavédelme (ECP) a cserélhető lítium-ion akkumulátorcsomag különösen hosszú élettartamát is biztosítja. Az automatikus reteszeléssel ellátott gyorsfúró tokmány gyors és egyszerű szerszámcserét tesz lehetővé. A nyomaték automatikusan beáll, így az akkus csavarozó azonnal használatra kész, amikor szükség van rá. A sötétebb munkaterületek sem jelentenek problémát, mivel a fényes LED még a legsötétebb sarkokba is fényt hoz. A 20 nyomatékszintet és fúrószintet tartalmazó nyomaték-előválasztás optimális teljesítményt kínál, minden alkalmazáshoz igazítva. Az EasyDrill 12 akkumulátoros fúrógép ideális a különböző otthoni és kerti csavarozási és fúrási projektekhez, például polcok vagy kerti kerítések összeszereléséhez.

Jellemzők:
Ergonomikus és pehelykönnyű kialakításIntuitív és egyszerűen üzemeltethetőMaximális kényelemPuha tok az egyszerű szállításhoz és tároláshozAkár 150 csavar egyetlen akkutöltésselAkár 6 mm átmérőjű lyukak fúrása puha fábanMűszaki adatok:
Akkufeszültség: 12 VAkkukapacitás: 1,5 AhÜresjárati fordulatszám: 0 – 700 ford./percMax. forgatónyomaték: 15,0 NmMax. forgatónyomaték lágy/kemény csavarozási eset: 6 / 15 NmFúrótokmányok: Gyorsbefogó fúrótokmányCsavar-Ø: 6 mmFurat-Ø acélban: 6 mmFurat-Ø fában: 6 mmMéretek (h x sz x m): 240 x 250 x 90 mmTartozékok:
Csavarbehajtó bitPuha táska

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 84 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bosch 06039B3000 EasyDrill 12 Akkumulátoros fúró-csavarozó" című hirdetést látja. (fent)