Betöltés...

Einhell TE-VC 2350 SACL Ipari porszívó - Inox

Ár: 125.360 Ft

Az 1600 W teljesítményű Einhell TE-VC 2350 SACL nedves és száraz porszívó nemcsak az alapos tisztítási munkák hatékony segítőjeként nélkülözhetetlen, hanem minden típusú vízálló felület érzékeny kezeléséhez is. Ez a nedves és száraz porszívó kiszűri a >1 mg/m³ OEL-értékkel rendelkező port, és megfelel az EU szabványoknak megfelelő L porosztálynak. Míg az allergiásoknak különösen előnyös a finom por kiszűrése, a szűrőtisztító rendszer a szívási teljesítményt is szinten tartja.

A normál felülettisztítás önmagában gyakran nem elegendő háztartási munkákhoz, szőnyegekhez, fix textíliákhoz, csempepadlóhoz és minden típusú, nyitott pórusú mázas csempéhez. A szennyeződések, szagok, kórokozók és baktériumok mélyen megtelepednek az anyag belsejében. A normál porszívózással és áttörléssel ellentétben a nedves és A száraz porszívó 230 mbar szívóteljesítményével mély és alapos tisztítást biztosít, és ideális kiegészítője a szokásos háztartási tisztítóberendezéseknek, ha makacs és megrögzött szennyeződésről van szó. Az ambiciózus barkácsolók számára is praktikus segítőtárs a takarítási feladatokhoz a helyszínen, a műhelyben vagy a hobbiszobában.

A nedves és száraz porszívó mindenféle jármű belsejének tisztítására is használható, egészen a textilanyag hegyéig, legyen szó ülésekről és tetőburkolatokról vagy szőnyegekről és belső kárpitokról. A rozsdamentes és robusztus rozsdamentes acél tartály 50 literes, vízleeresztő csavarral kiegészítve, hogy az összegyűlt vizet könnyedén ürítse ki. Van egy fúvócsatlakozás a nehezen elérhető helyek fúvásához a sarkokban, lépcsők alatt stb. A porszívó szállítása egyszerű a nagy kerekeinek és görgőinek köszönhetően.

További jellemzők közé tartozik a kocsi fogantyúján található kábel visszatekercselése, valamint a házba integrált praktikus tartó a fúvókák rendezett tárolására. A barkácsoláshoz kapcsolódó elektromos szerszámok csatlakoztatásához egy automata berendezés csatlakozóaljzatot biztosítunk.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Einhell TE-VC 2350 SACL Ipari porszívó - Inox" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: