Betöltés...

Gardena 08270-20 Öntözőrendszer tartozék szett

Ár: 47.270 Ft

A Gardena Pipeline Starter Set minden fontos alkatrészt tartalmaz a Gardena Pipeline rendszer sikeres üzembe helyezéséhez. A víz a csapból a csatlakozási ponton keresztül a földalatti csővezetékekbe kerül. A két mellékelt Vízállomások csatlakozóhelyként szolgálnak egy tömlő vagy a külön kapható Gardena Pipeline csatlakozóeszközök, például az oszcilláló locsoló vagy a kerti vízcsap csatlakozója számára. A rendszer többi részéhez hasonlóan a Vízállomás is állandó telepítésű. Ez biztosítja, hogy a kert bármely pontján, pontosan ott, ahol Önnek szüksége van rá, kényelmesen hozzáférjen a vízhez, hasonlóan a háztartási csap használatához. A Water Station automatikus elzárószeleppel van felszerelve. Ez megspórolja Önnek a bosszantó sétát a csaphoz, és ami még jobb, alig egy csepp víz vész el a csatlakozók újbóli csatlakoztatása közben. A leeresztő szelep az automatikus leürítésre szolgál, amint a csőrendszert kivonja a forgalomból. A rendszer legmélyebb pontján kerül beépítésre, és fagyállóvá teszi a rendszert. Mind a csatlakozási pont, mind a kerti csővezeték két vízállomása szennyeződésszűrővel van felszerelve a szennyeződések elleni védelem érdekében. A szűrők könnyen eltávolíthatók és folyó víz alatt tisztíthatók. A csővezetékkészlet minden alkatrésze kiváló minőségű, ezért UV-álló. A Pipeline komponensekkel korlátlanul bővíthető. A Starter Set Pipeline egy Európában készült minőségi termék. Víz, bárhol, ahol szükség van rá. A vízhez való könnyű hozzáférés: föld alatti csővezetékek.

Kényelmes vízhozzáférés bárhol a kertben
A Gardena vízállomás tartósan a föld alá kerül, és kényelmes vízkivételt biztosít a kert bármely pontján. Egyszerűen nyissa ki a gömb alakú fedelet, csatlakoztassa a tömlőt és öntözze meg, húzza le a tömlőt és zárja be a fedelet.

Könnyen megtisztítja a szennyeződésektől és a vízkőktől
A csatlakozási pont és a két vízállomás mindegyike rendelkezik szennyeződésszűrővel, amely megakadályozza, hogy a szennyező részecskék eltömítsék a rendszert. A szűrő kivehető és könnyen tisztítható folyó víz alatt.

Kiváló minőségű és fagyálló a leürítő szelepnek köszönhetően
A prémium minőségű anyagok használatának köszönhetően a készlet minden alkatrésze kiváló minőségű és UV-álló. Ezenkívül a Drain Valve szelep megvédi a rendszert a fagykároktól.

Megbízható termékminőség
Az Európában gyártott Gardena termékek a minőséget, a megbízható teljesítményt és a tartósságot képviselik.

Tartalma
A készlet tartalmaz 1 Maxi-Flow System csatlakozó készletet, 1 csatlakozási pontot, 2 vízállomást, 1 T-csuklót 25 mm, 3 csatlakozót 25 mm 3/4" belső menettel és 1 leeresztő szelepet.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Locsolók, öntözők
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Gardena 08270-20 Öntözőrendszer tartozék szett" című hirdetést látja. (fent)