Betöltés...

NWS 792 Körkörös fogókészlet (4db / csomag)

Ár: 21.590 Ft

Az autójavító műhelyekben mindig sok minden történik. Minden járműhöz és alkatrészhez, amelyet a szerelők szervizelnek, tesztelnek vagy tuningolnak, a munkához megfelelő szerszámokra van szükségük. Az összes szükséges szerszámkészlet összeállítása hamar jelentős beruházássá válik, ami az egyik jó ok a sok közül, amiért az NWS kiváló minőségű szerszámok széles választékát érdemes választani. A műhelyek tudják, hogy egyetlen forrásból kapják meg azt, amire valóban szükségük van: szerszámokat számos különböző alkalmazáshoz, amelyek hosszú évekig megbízható segédeszközök lesznek.

A króm-vanádium acélból készült, teljesen kovácsolt és esztergált precíziós hegyű körkörös fogók törés- és csúszásmentes profillal rendelkeznek, így garantálják a magas szintű biztonságot. Ezen széria fogóinak nem bonyolult kialakítása azonnal kiemeli, hogy arra összpontosítanak, ami számít. A fogantyúk műanyag mártott bevonatúak, hogy optimális kezelhetőséget és szilárd, kényelmes fogást biztosítsanak még hosszú ideig tartó használat esetén is. Maguk a fogók, vágók és csavarkulcsok kovácsolt szerszámacélból, speciális szerszámacélból vagy króm-vanádium acélból készülnek, és olajban edzettek. A fogantyúk műanyag mártott bevonatúak, hogy optimális kezelhetőséget és szilárd, kényelmes fogást biztosítsanak még hosszú ideig tartó használat esetén is. Maguk a fogók kovácsolt szerszámacélból, speciális szerszámacélból vagy króm-vanádium acélból készülnek, és olajban edzettek. A munkaeredmények minőségének biztosítása érdekében precíziós köszörüléssel és további indukciós edzéssel is rendelkeznek.

Jellemzők:
Minőségi eszközöket tartalmazKülső gyűrűk tengelyekre történő felszereléséhezBelső biztosítókarikák furatokba történő felszereléséhezEgyenes pofákkal90°-os szögben állított pofákkalCsúszásgátló, csavart precíziós hegyekkelNyitó rugóvalMűanyaggal bevont fogantyúkKróm-vanádium acélból készült, kovácsolt, olajban edzettMűszaki adatok:
Hosszúság: 320 mmSzélesség: 200 mmMagasság: 35 mmCsomagtartalom:
175-62-A2 Körkörös fogó175-62-A21 Körkörös fogó178-62-I2 Körkörös fogó178-62-I21 Körkörös fogó

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "NWS 792 Körkörös fogókészlet (4db / csomag)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: