Betöltés...

Bosch Home and Garden PushDrive Akkus csavarozó 3.6 V 1.5 Ah Lítiumion Akkuval

Ár: 33.040 Ft

Akkumulátoros csavarhúzó PushDrive

3.6 V/1.5 Ah Lítiumionakkumulátort
Forgatónyomaték (max.) (lágy / kemény) 2.5 / 5 Nm
Csavar O (max.) 5 mm
Könnyen kezelhető a " Push & Go" funkcióval
Több irányítás a nyomaték előválasztásának köszönhetően
Finom beállítás a zárolt bit rögzítéssel történő kézi meghúzásnak köszönhetően

A Bosch új PushDrive vezeték nélküli csavarhúzója a " push & go" funkciónak köszönhetően otthoni javítást kínál, ha kényelmes kezelést tesz lehetővé a kapcsoló megnyomása nélkül: Csak tegye a készüléket a munkadarab csavarjába, könnyű nyomást gyakoroljon a vezeték nélküli csavarhúzóra erőteljesen. A PushDrive-t akkor használják, amikor egy nagy csavarhúzó szükséges nagy projektekhez. Csak egy kicsit nagyobb, mint egy klasszikus kézi csavarhúzó, a vezeték nélküli csavarhúzó könnyen illeszkedik a zsebébe, és így mindig kéznél van. A munka nagyobb szabályozásához és az egyenletes meghúzási eredmények biztosítják az új vezeték nélküli csavarhúzó nyomaték előválasztását. Így az otthoni javítás optimálisan szabályozhatja a csavarozási folyamat teljesítményét az anyagtól és az alkalmazástól függően. Összesen hat különböző beállítás áll rendelkezésre. A PushDrive további irányítást biztosít a kapcsoló középső helyzetében a forgásirány beállításához. Ha a kapcsoló középen van beállítva, akkor a bütykös csatlakozó zár, úgyhogy a PushDrive használható klasszikus kézi csavarhúzóval. A do-it-yourselfers így finomhangolhatja a csavarokat, ezáltal elkerülve a csavarok túlzott meghúzását, és ezáltal csavarodást vagy az anyagfelület károsodását is. A bevált lítium-ion technológiának köszönhetően a vezeték nélküli csavarhúzó mindig készen áll a használatra - az akkumulátor önkisülése vagy memória hatása nélkül. A praktikus mikro-USB töltő rövid töltési időt és rugalmas csatlakozási lehetőségeket biztosít. Például a PushDrive könnyen tölthető az okostelefon kábelén keresztül.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Lítiumion akku · Push & Go funkció · Micro USB csatlakozó · A szoft markolat jó fogást garantál.

Műszaki adatok: Csavar O (max.): 5 mm · Elektromos szerszám jellemzők: Akkuval · Elem-/akkutechnológia: Lítiumion · Feszültség: 3.6 V · Forgatónyomaték (max.): (lágy / kemény) 2.5 / 5 Nm · Kapacitás (mAh, Ah): 1.5 Ah · Méret, hossz: 182 mm · Méret, magasság: 38 mm · Méret, szélesség: 38 mm · Szerszámbefogó: 1/4" (6,3 mm) · Súly: 300 g · Termék típus: Akkus csavarozó · Típus: nyomja meghajtó · Töltési idő: 1,5 óra · Váltó típus: 1 sebességfokozat · Üresjárati fordulat: 0 - 360 fordulat/perc

Szállítás tartalma: Tárolódoboz, fúró, 32 részes bites készlet, Mikro USB töltőberendezés

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bosch Home and Garden PushDrive Akkus csavarozó 3.6 V 1.5 Ah Lítiumion Akkuval" című hirdetést látja. (fent)