Betöltés...

3M 4277+ Légzésvédő félmaszk FFABE1P3 R D

Ár: 21.330 Ft

3M 4277+ FFABE1P3 RD félmaszk használatra kész, karbantartásmentes

A 3M ™ karbantartás nélküli félmaszk 4277+ hatékony légzésvédelmet kínál felhasználóbarát teljes maszkként. Az új, továbbfejlesztett kilégzési szelep csökkenti a légzésellenállást a kilégzés során, csökkenti a hő és a nedvesség képződését, és így megkönnyíti a légzést, különösen forró és párás munkakörnyezetben.

A 4000+ félmaszkunk puha, bőrbarát, szilikonmentes arcbélyeggel rendelkezik. Az FFABE1P3 RD szűrőosztály védi az ipari környezetben a szokásos szerves gázok, gőzök és részecskék ellen.

A könnyű, kiegyensúlyozott kialakítás a beépített, karbantartás nélküli szűrőelemekkel biztosítja a jó perifériás képet.

Az integrált szűrőelemek karbantartást nem igényelnek. A félmaszkot addig lehet használni, amíg a szűrőcsere ütemezésének megfelelő változás függőben van, vagy amíg a szűrőelemek telítettek. Ezután ártalmatlanítsa őket.

Az állítható fejtartóval ellátott kényelmes heveder biztonságosan illeszkedik, és alkalmazkodik a fej különböző formáihoz és méretéhez. A lapos kialakítás nem korlátozza a látómezőt, és a két nagy aktívszén-szűrő alacsony légzési ellenállást biztosít.


Az FFABE1P3 RD szűrőosztály védi a szerves, szervetlen és savas gázok és gőzök, például SO2 és HCI, valamint a részecskék ellen, a határérték 30-szorosáig.

A higiénikus tároláshoz és szállításhoz visszazárható zsák tartozik a szállításhoz.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők:
Hatékony és kényelmes védelem szerves, szervetlen és savas gázok, gőzök, valamint részecskék ellen · Az új, továbbfejlesztett kilégzési szelep csökkenti a légzésellenállást a kilégzés során, csökkenti a hő és a nedvesség felhalmozódását, és így megkönnyíti a légzést, különösen forró és párás munkakörnyezetben. · Könnyű, kiegyensúlyozott kialakítás sík profillal · Az integrált szűrőelemekkel kap egy teljes maszkot, amely használatra kész és karbantartásmentes · Puha, bőrbarát, szilikonmentes arcbőr.

Műszaki adatok:
Szabványok (munkavédelem): DIN EN 405 · Szín: Kék · Szűrő osztály: FFABE1P3 R D · Termék típus: Légzésvédő félmaszk



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "3M 4277+ Légzésvédő félmaszk FFABE1P3 R D" című hirdetést látja. (fent)