Betöltés...

Richmann Exclusiv Aszfalt vágásra készült gyémánttárcsa 350 mm

Ár: 100.090 Ft

Gyémánt vágótárcsa, aszfalt, nedves és száraz vágás, 350 mm/25,4 mm, Richmann ExclusiveMielőtt a gyémánttárcsa előnyeiről beszélnénk, nézzük meg, mi is az a gyémánttárcsa!
A gyémánttárcsa nem más, mint egy acélkorong, amelynek külső pereme gyémánt bevonattal van ellátva. A penge magja egy acélkorong, amely nagy pontossággal készült és hornyokkal van ellátva.
A gyémántszegmensek gyémánt és fémpor keverékéből készülnek . Ha agyémánttárcsákat megfelelően választja ki, akkor minden előnyét élvezheti.
A gyémánttárcsák különböző anyagokat vághatnak, például aszfaltot, betont, vasbetont, természetes követ, kerámiát, porcelánt stb. Egyes tárcsákat olyan anyagok csiszolására használnak, mint a gránit, a márvány és a kő, hogy különleges fényt és tökéletes felületet adjanak nekik.

Tulajdonságok: A korongok a következőkkel rendelkeznek:
-TELJESÍTMÉNYES VÁGÁS - ezzel a 350 mm-es ASPHALT gyémánt vágókoronggal Gyors és TELJESÍTMÉNYES vágást végzünk.
-MULTIPLE VÁGÁS - ez a penge használható NEDVES és SZÁRÍTOTT vágáshoz, NAGY VÁGÁSI TÖRÖMÖSSÉGgel.
-HŐTARTÁS - a lézerhegesztett szegmensek NAGY TEMPERATÚRÁSSÁGOT biztosítanak, aszegmensek közötti széles távolságok biztosítják a GYORS VÁGÁST , atárcsa lehűtését,valamint a törmelék HATÉKONY eltávolítását a vágott anyagból.
-JELLEMZŐK - 25,4 mm és 20 mm közötti vágógyűrű. 4500 fordulat/perc maximális fordulatszámig használható.

-HOSSZÚ TARTÓSÁG - a szegmenseken lévő magas gyémántkoncentrációnak köszönhetően a tárcsát HOSSZÚ TARTÓSÁGIG tudjuk használni.
-MULTI-MATERIALS - ezzel a gyémánttal vághatunk aszfaltot, nyersbetont és esztrichet.
A RICHMANN EXCLUSIVE gyémánt aszfaltvágó tárcsa megfelel az EN 13236 európai biztonsági szabványnak.
További gyémánttárcsa modellekért látogasson el az Artool oldalára, és tekintse meg a csiszoló és polírozó tartozékok teljes választékát. A vásárláshoz tegye a kosárba!
.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Richmann Exclusiv Aszfalt vágásra készült gyémánttárcsa 350 mm" című hirdetést látja. (fent)