Betöltés...

DEDRA Üllős metszőolló ágakhoz, áttétel, teleszkópos fogantyúk

Ár: 12.190 Ft

A Dedra egy 1991 óta működő lengyel szerszámgyártó vállalat, akik jelenleg Európa 15 országában széles választékban és magas minőségben forgalmazzák termékeiket. Kínálatukban széleskörben megtalálhatóak elektromos kerti és barkács szerszámok, hegesztőeszközök és tartozékaik, kéziszerszámok, biztonsági cikkek és számtalan további hasznos eszköz. A több évtizedes múlt és a folyamatos fejlesztések a garancia arra, hogy termékeik megbízhatóak, tartósak, magas minőséget képviselnek.
A Dedra hivatalos oldala

A 80A031 üllő metszőolló száraz hajtások és ágak vágására szolgál. A metszőolló teleszkópos karjai tovább növelik a hatótávolságot, és lehetővé teszik a magas hajtások és ágak elérését. Az acélpenge teflonbevonatú, ami megakadályozza a ragadást és a korróziót. A metszőolló vágópengével és fogazott rovarrágóval rendelkezik, amely megakadályozza, hogy még a vastag ágak is kicsússzanak vágás közben. Robusztus keresztmetszetének köszönhetően a metszőolló könnyedén vágja azakár 35 mm átmérőjű ágakat. Az alumínium fogantyú kényelmes, kettős anyagból készült markolattal van ellátva.

Tulajdonságok:

A acélpenge
Teflon pengék bevonata
Háromszoros áttételű sebességváltó
Könnyű és robusztus alumíniumszerkezet
Két anyagból készült PP+TPR fogantyú

Technikai adatok":

Maximális vágási vastagság 35 mm
Hossz 675-1025mm
A termék gyártói honlapja

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Kerti szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "DEDRA Üllős metszőolló ágakhoz, áttétel, teleszkópos fogantyúk" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: