Betöltés...

DEDRA BY-PASS típusú metszőolló ágakhoz, áttétel, teleszkópos fogantyú

Ár: 12.990 Ft

A Dedra egy 1991 óta működő lengyel szerszámgyártó vállalat, akik jelenleg Európa 15 országában széles választékban és magas minőségben forgalmazzák termékeiket. Kínálatukban széleskörben megtalálhatóak elektromos kerti és barkács szerszámok, hegesztőeszközök és tartozékaik, kéziszerszámok, biztonsági cikkek és számtalan további hasznos eszköz. A több évtizedes múlt és a folyamatos fejlesztések a garancia arra, hogy termékeik megbízhatóak, tartósak, magas minőséget képviselnek.
A Dedra hivatalos oldala

A 80A022 ollós nyíró ollót élő hajtások és ágak vágására tervezték. A metszőolló teleszkópos karjai tov ább növelik a magas hajtások és ágak elérhetőségét és hatótávolságát. A mangánacél (Mn65) penge teflonbevonattal van ellátva, amely megakadályozza a ragadást és védi a pengét a ko rróziótól. A robusztus fogazott fogaskeréknek köszönhetően, amely növeli az erőátvitelt, a metszőolló könnyedén vágja az akár 35 mm átmérőjű ágakat. A fogantyú alumíniumból készült, kényelmes, két anyagból készült markolattal.

Tulajdonságok:

Mn65 ma ngan acél penge
Teflon pengék bevonata
Háromfokozatú sebességváltó a nagyobb teljesítményátvitel érdekében
Könnyű és robusztus alumíniumszerkezet
Két anyagból készült PP+TPR fogantyú
Teleszkópos ra mionok

Technikai adatok":

Maximális vágási vastagság 35mm
Hossz 680-1040mm
A termék gyártói honlapja

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Kerti szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "DEDRA BY-PASS típusú metszőolló ágakhoz, áttétel, teleszkópos fogantyú" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: